Desiaty ročník Carat Tuning Party sa vydaril


Bang.sk

carat tuning party bang (29)Uplynulý piatok a sobotu mohli všetci prívrženci krásnych áut a ešte krajších žien zažiť poriadnu tuning párty. Na Piešťanskom letisku sa zišlo obrovské množstvo nadupaných a nastylovaných áut v doprovode ich majiteľov.


Tento rok sa môže Carat Tuning Party pochváliť nielen krásnym počasím, ktoré vydržalo počas celého podujatia, ale aj väčším počtom tunerov než v minulom roku. Návštevníci mohli celé dva dni obdivovať vylepšené kúsky starších i novších áut.


Najväčší úspech zožali preteky v driftovaní. Jazdu riadeným šmykom odprezentovali slovenskí jazdci i zahraniční drifteri. Driftovanie bolo zavŕšené pretekmi Transport Projekt King Of Drift Slovakia 2013. Diváci taktiež ocenili tanec lowridera, ktorý si mohli vychutnať na vlastnej koži aj dve diváčky. Potom ako si sadli do auta sa začala jazda, na ktorú tak skoro nezabudnú. Lowrider sa kýval do všetkých strán a dievčatá sa len veľmi ťažko dokázali udržať na sedadlách. Z auta však vystupovali s úsmevom na tvári, čo je dôkaz toho, že neutrpeli žiadnu ujmu na zdraví a jazda sa im dokonca páčila. Milovníci šmyku si mohli vyskúšať Drifttaxi, jazdu na sedadle spolujazdca v driférskom špeciáli.


carat tuning party bang (4)


Svojich fanúšikov si našli aj šprinty na štvrť míle či slalom na čas. Súčasťou desiatej Carat Tuning Party boli rôzne súťaže ako napríklad COCAINE TUNING BATTLE Show&Shine, kde sa posudzovala krása a najkvalitnejšia úprava všetkých áut. Hodnotilo sa v súťažných kategóriách Audi - BMW – Mercedes, Ford – Opel
, VW & Seat old
, VW & Seat modern
, Škoda Old
, Škoda Modern, 
Italia
, French
, Japan and Asia, Oldies
 a Other & RAT. Cieľom ďalšej súťaže s názvom dB Drag bolo vytvoriť čo najväčší akustický tlak v automobile. Hladina tlaku sa merala snímačom pripevneným na čelnom skle auta. Súčasťou Carat Tuning Party bolo aj klubové parkovisko, kde mohli všetci členovia daného klubu parkovať pohromade.

Návštevníci sa mohli zabávať do neskorých nočných hodín na niekoľkých stageoch. Na tom hlavnom sa, okrem iných, predviedol aj Kontrafakt a H16. In Da Club stage bol pripravený pre milovníkov DnB a dubstepu. Nesmieme zabudnúť ani na vyhlásenie Miss Carat. Výhru by si zaslúžili všetky súťažiace, no na prvom mieste sa umiestnila atraktívna blondínka Martina Štetiarová.


carat tuning party bang (18)


Náš tím vám ponúka fotoreport a videá z tej najväčšej tuning akcie, ktorá sa konala na Pieštanskom letisku. Kto nezažil desiaty ročník Carat Tuning Party môže len ľutovať. Veríme, že na ďalší rok nás čaká rovnako vydarená akcia.


V najbližších dňoch Vás budeme informovať o výsledkoch v jednotlivých súťažiach.



Autor: Danka Kopernická
Foto: Martin Leško
Viac foto nájdete na našom FB fun page

Galéria