Fotoreport: Haličská motorkáreň 2013


Bang.sk

V Haliči sa opäť stretli všetci prívrženci silných strojov a dvoch kolies. V sobotu 25. 5. 2013 sa uskutočnil 8. ročník zrazu motorkárov Haličská motorkáreň. Všetci okoloidúci mohli obdivovať nie len športové, ale aj historické motorky. Na svoje si prišli taktiež milovníci chopperov.


DSC_0103

Aj tento rok bola patrónom podujatia známa osobnosť, Jožo Pročko. O zábavu sa staral počas celého dňa, vtipkoval nie len s malými, ale i s veľkými. Návštevníci sa mohli zapojiť do tomboly, v ktorej výherca získal Hondu CBF 125. Súčasťou programu boli súťaže, živá kapela a DJ Skip. Predviesť sa prišli aj kaskadéri na motorkách, Filip Antošovský a Zdenko Rybár. Svojimi kaskadérskymi kúskami dostali do varu všetkých divákov. Predviedli slalom medzi dobrovoľníčkami, jazdu po zadnom kolese wheelie, jazdu po prednom kolese stoppie, gumovanie burnout. Podujatie zavŕšila poriadna motozábava vo forme diskotéky až do neskorých hodín.


Na 8. ročník motorkárskeho zrazu prišlo vyše 100 motoriek. Akčný víkend si užívali nie len dospelí, ale aj deti. Veríme, že ďalší ročník bude minimálne taký úspešný, ako tento.


Autor: Danka Kopernická


Foto:  Martin Leško

Galéria