Pozvánka: Auto Slide Žarnovica 2012


Bang.sk

Hneď začiatkom nového roka nás privíta 8.januára už po 9.krát v meste Žarnovica vaše obľúbené motoristické podujatie A.O.P Autoslide. Od posledného AUTOslide-u mali možnosť návštevníci stránky autoslide.sk hlasovať, koho by chceli na ďalšom ročníku vidieť. Do ankety sa už zapojilo vyše 12.000 ľudí. Medzi najobľúbenejšími samozrejme nechýbajú ani víťazi AUTOslide-ov, ako napr. Jozef Zimerman, legenda motoristického športu Jožko Béreš st. alebo Karol Šedivý.

Keďže každý rok si organizátori prichystajú nejaké to prekvapenie ani tento rok nebude výnimkou. V tomto ročníku nepôjde len o súťaž jednotlivcov ale aj súťaž tímov, ktorá môže priniesť veľmi zaujímavé súboje. Jazdci si zostavia trojčlenné tímy a ten tím, ktorý získa najviac bodov získa ocenenie. Takže aj tento rok sa máme načo tešiť.

Ak chcete prísť na túto skvelú motoristickú akciu neváhajte a kupujte lístky. Momentálne je v obehu už 5. limitovaná séria vstupeniek na toto netradičné podujatie. Buďte súčasťou fantastickej atmosféry, ktorú má AUTOslide a zadovážte si vstupenku ešte dnes z tejto 5. limitovanej série po 13 eur.

Minuloročné dianie si môžete pozriet TU













Zdroj: rally.sk
Foto: Dávid Pačut

Galéria