Pozvánka: VII. Celoslovenský zraz VW clubu


Bang.sk

Volkswagen zraz v Košiciach by bang (3)Po zime sa už môžeme pomaly pripravovať na slnečné lúče, ku ktorým neodmysliteľne patria krásne autá a silné motory. Aj toto leto bude v znamení autíčkarských zrazov.


Už teraz sa môžete tešiť na siedmy ročník celoslovenského VW zrazu, ktorý sa bude konať od 20. 6. 2014 do 22. 6. 2014. Akcia sa uskutoční na výletnom mieste Kamenný Mlyn – Vajarský. Cena vstupného na jedno vozidlo je 13€.


Okrem krásnych áut budú pre návštevníkov pripravené aj rôzne súťaže, ako napríklad beh s pivom v ruke, súťaž v pití piva, preťahovanie lanom, hod pneumatikou a iné. Samozrejmosťou sú aj súťaže medzi autami, napríklad o to najkrajšie. Aby sa mohli majitelia predviesť, pripravená je aj spanilá jazda. Účastníci sa nebudú nudiť ani v noci, zábava bude pokračovať v piatok aj v sobotu až do rána.


Neďaleko je možné využiť aj služby autoumyvárky, kde si môže každý návštevník zrazu umyť svoje auto s 30% zľavou. Priateľky, manželky a deti môžu navštíviť aj Biobazén alebo si zahrať minigolf, plážový volejbal, stolný tenis, či bedminton.


VW club pripravil aj tento rok naozaj bohatý program, kde si každý príde na svoje.


VII. CSZ v6 big

Autor: Danka Kopernická