Sponzoruj potencial


Bang.sk

Sponzoruj Potenciál kapotaProjekt Potenciál alebo ak chcete BMW e30 / 28 Frontswap začal vznikať niekoľko rokov dozadu. Osud sa s „trickou“ riadne pohral. Najskôr zapadla do zabudnutia, potom ako sa jej prvý majiteľ odsťahoval zo Slovenska dlhé roky spala v garáži. Dom sa zdedil, prišli decká vytiahli ju na pole a bez citu s vypnutým obmedzovačom v červených číslach pretočili motor, rozbili ventily,  jednu ojnicu a piest na drť. Tricka skončila v garáži až dovtedy kým sme si ju nevšimli my. Čo hralo v náš prospech bola zdravá karoséria nič viac nebolo treba.


Neskôr k nej pribudla E34 ako darca orgánov, ktorá jej okrem zadnej nápravy samosvorného diferenciálu motoraprevodovky darovala aj kus seba. Všetky úpravy sa diali a dejú v dielni spoločnosti MUSTRA. Práve ona sa minulý rok postarala o vyrámovanie karosérie, ale aj osadenie nápravy, zväčšenie uhla, natočenia kolies a bude sa starať aj o setup a odladenie motoru, interiér a bodykit.


Rám


Stavba Drift špeciálu ako iste správne predpokladáte je finančne náročná a preto vznikla kampaň Sponzoruj Potenciál. Táto kampaň beží vďaka tímu sponzorov, ktorí sa starajú o mediálnu podporu, výrobu tričiek a fotografovanie.  Podstata kampane je jednoduchá.  Každý z Vás sa môže stať sponzorom a podporovateľom nášho projektu kúpou trička v hodnote 15 eur s motívom kampane. Ak máte možnosť a ochotu zasponzorovať väčšou čiastkou, tričko si je možné zakúpiť v cene ľubovoľne vyššej a Vaše meno bude vyobrazené na karosérii automobilu. Objednať tričko si môžete napísaním správy na facebookovú fanpage Facebook.com/ SponzorujPotencial. Peniaze idú do posledného centu na stavbu špeciálu. Prostredníctvom fanpage budete taktiež môcť sledovať priebeh stavby a to čo sa podarilo s vyzbieraných peňazí zakúpiť.


Tmič


Spredu Potencial

Autor: Dušan Boroš

Galéria