Tuning Party v Trebišove


Bang.sk

Tuning Party Trebišov 2013 (6)Zažili sme ďalšiu tuning párty, tentokrát v Trebišove. Od piatku až do nedele sa letisko zaplnilo veľkým množstvom áut, ktoré ohúrili všetkých návštevníkov.


28. júna 2013, sa na trebišovskom letisku zišli krásne autá, motorky a samozrejme, nesmeli chýbať ani krásne ženy. Súčasťou podujatia boli rôzne súťaže, vďaka ktorým si mohli majitelia áut zmerať svoje sily. Medzi súťažné disciplíny patrili šprinty na 1/6 míle, slalom, meranie audio, najhlučnejší výfuk alebo súťaž o najkrajšie auto. Pozrieť sme si mohli aj gumovanie, či kaskadérske kúsky na motorke a štvorkolke v podaní Filipa Antošovského a Marka Pella. Funkciu krásnych žien dokonalo zastúpili hostesky, ktoré ohúrili každého mužského návštevníka. Poriadnu tuning atmosféru počas celého podujatia navodila kvalitná hudba, ktorú v piatok rozbehli na večernej párty show  Dj Pepo a DJ PAUL M. V sobotu večer to roztočili Bacil a Rakby. Nesmieme zabudnúť ani na moderátora Alexa, ktorý nás sprevádzal celou akciou.


Tuning Party Trebišov 2013 (18)


Tuning Party Trebišov 2013 (16)
Tuning Party Trebišov 2013 (17)
Tuning Party Trebišov 2013 (19)
Tuning Party Trebišov 2013 (12)Tuning Party Trebišov 2013 (13)

Akcia Tuning Party Trebišov bola ukončená vyhlásením výsledkov 30. júna 2013. Aj napriek chvíľkovému dažďu môžeme tento ročník podujatia považovať za viac než vydarený. Už teraz sa tešíme na ďalší rok. 

Celkové výsledky nájdete na tejto stránke.

Autor: Danka Kopernická
Foto: Martin Leško, Peter Sabol
Viac foto nájdete na našej FB fun page.

Galéria