Valentino Rossi a Kyle Busch si spravili púť na Charlotte Motor Speedway v Severnej Carolíne


Bang.sk

monster energy valentino rossiGlobálne ikony motor športu Valentino Rossi a Kyle Busch si spravili púť na Charlotte Motor Speedway v Severnej Carolíne, aby naplnili svôj osobný sen taký úžasný, ako je sama história športu NASCAR. Monster Energy s Vami teraz môže zdielať exkluzívne video dvojice v akcií.


Motocyklového šampióna Vallentina Rossiho netreba hlavne v Európe priveľmi predstavovať. Charizmatický Talian jazdiaci s prezývkou The Doctor, ukázal už niekoľkokrát svoj talent nielen v jednej stope. Istý čas sa dokonca uvažovalo o jeho angažovaní v jednom z tímov F1. Absolvoval dokonca aj testy so starším monopostom Ferrari, no nakoniec sa vrátil k svojej láske – motocyklom.

Kyle Busch, alebo ako ho prezývajú Rowdy, je zasa známou postavou na americkej pôde. Patrí k najrýchlejším jazdcom série pretekov NASCAR. Svoje vozidlo Toyota Camry s vidlicovým osemvalcovým motorom s výkonom vyše 478 kW (viac ako 650 koní) dal k dispozícii na vyskúšanie práve pre Valentina Rossiho.

Busch-NASCAR-Valantino

Je zaujímavé, ako hodnotil Valentino svoje účinkovanie za volantom tohto auta ešte skôr, ako sa doň posadil. Povedal, že nevie, čo od toho môže očakávať, lebo nikdy na takomto ovále nejazdil, len vie, že je to náramne rýchle. Skutočnosť predčila očakávania a to, čo sa stalo na ovále, vyvolalo otrasy v celom svete NASCAR a MotoGP. Valentino zajazdil kolo v takom čase, že by sa s ním podľa Kyla mohol dostať medzi najlepších 15 jazdcov celoštátneho amerického šampionátu.. Nuž, talent je talent.  Keď bolo po všetkom, Rossi si zložil helmu a vyliezol z auta s veľkým úsmevom na tvári. Bolo na ňom vidno že je šťastný.

Busch-NASCAR-Valantino (1)
Valentino dodal: "Na začiatku to bolo trochu divné, pretože je ťažké ísť rovno, ale po niekoľkých kolách som si začal viac a viac veriť a bol som schopný ísť rýchlejšie a rýchlejšie.Musím povedať že Kyle je dobrý chlap. Mám ho rád a on mi dal mnoho dôležitých rád. "

Monster Energy využilo príležitosť na zdokumentovanie toho, ako sa to celé dalo dokopy z pohľadu oboch legiend. Pozrite sa, ako The DoctorRowdy ako jeho mentor pripravili prekvapenie pre mnohých, ktorí ani netušili, že Valentino bude taký výrazne rýchly.



Zdroj: Monster energy, podkapotou.sk

Galéria