Výsledky: Fusion Rally Sprint Anička v Košiciach


Bang.sk

Tento víkend, presnejšie v nedeľu 13.05.2012 sa v Košiciach na Aničke konala zaujímavá motoristická akcia a to Fusion Rally Sprint Anička.

Najväčším nepriateľom organizátorov bolo počasie, ktoré sa hlavne z rána trošku zdráhalo, napriek tomu však motoristom nezapršalo a celý rally sprint prebehol v suchu.  Pred obedom dokonca vykuklo slnko a vyčarilo tak blaženejší úsmev na mierne vetrom ošľahaných tvárach prítomných priaznivcov rychlých kolies.

V cieli bolo celkovo klasifikovaných 79 pretekárov v 7 kategóriách. Trošku sklamania pripravili iba juniori, ktorí asi venovali pozornosť príprave na večerňajší hokejový zápas a na štart sa nedostavil ani jeden. Inak pretekári predviedli tri dynamické jazdy v každej jednej kategorií a rozdali si to v plnom nasadení o miesta na bedni. Úplne najrýchlejší bol Béreš Jozef ml. na Opel Ascone, na druhom mieste skončil Eliáš Ľubomír na Mitsubishi Lancer EVO III, a tretím bol Vaško Peter / Šmajda František na Mitsubishi Lancer EVO IX.

Vychutnajte si videjko z akcie:



Organizátori si vo svojom záverečnom príhovore tento event pochvaľovali a tak sa môžme tešiť na pokračovanie aj v ďalšej sezóne.


Výsledky Fusion Rally Sprint Anička v Košiciach nájdete TU !


Zdroj výsledkov: pdautosport.szm.sk
Video: youtube.com
Foto: Ján Smiga

Galéria