Jumping Maratón 2012


Bang.sk

Jumping Maratón 2012Buď FIT, buď JUMPING.

Ide o skupinové cvičenie, alebo kolektívny šport, ktorý sa vykonáva podľa pokynov školeného inštruktora na špecializovaných a patentovaných trampolínkach. Tých, ktorý si myslia, že budú robiť premety sklamem, pretože Jumping nieje o vysokých výskokoch, premetoch, či vzdušných parádičkách. Je to poctivé trénovanie skrze zábavu a muziku. Už pri prvej pesničke si každý uvedomí, že to nebude len také skackanie pretože sa tam smelo využívajú všetky svaly potrebné na balancovanie, veď stále ide o trampolínu, aj keď o jej zmenšenú verziu.

Jumping Maratón 2012

Všetky rôzne druhy skokov, odskokov, preskokov sa postarajú o to, aby sa Vaša kondícia dostala o úroveň vyššie a nezáleží na tom, či to robíte prvýkrát, alebo ste trénovaný športovec. Jumping k nám prichádza od susedov z Čiech, kde sa pre potreby zákazníka, ktorý mal problémy s kľbami špeciálne vyvinula trampolína a jednotlivé kroky tak aby si nik neublížil. Na svete je už 12 rokov, a postupne sa dostáva všade do sveta, najnovšie aj do USA, kde sa v New Yorku postavilo nové Jumping centrum začiatkom jesene tohto roka. Na Slovensku k dnešnému dňu je vytvorených už viac než 30 špecializovaných centier kde si môžete Jumping prísť vyskúšať.

Jumping Maratón 2012

Priaznivci jumpingu na Slovensku si samozrejme nemohli nechať ujsť ani Jumping Maratón, ktorý sa konal po prvýkrát 17.11.2012 v Košiciach na Medickej 6. K dispozícii mali 100 trampolín a 12 akčných inštruktorov. Všetci makali 180 minút skoro bez prestávky, čo bolo chvíľkami určite náročné ale všetci si to naplno užívali a z maratónu odchádzali nadšený a s úsmevom na tvári. Viac vo videjku.

Buď FIT, buď JUMPING



Celú fotogalériu nájdeš TU

Autor: Vratko Rokyta
Video: TTNsi Production
Foto: Veronika Takácsová, Patrik Takács

Galéria





Hľadať

Reklama