Wrestling – nezabudnuteľné divadlo


Bang.sk

Wrestling je nesúťažný profesionálny šport rozšírený po celom svete. Všetko , čo sa odohráva v ringu je dopredu dohodnuté. Preto sa často krát hovorí, že je to iba divadlo pre divákov, je to show, ktorá vyzerá tak reálne, že akýkoľvek laik v tomto športe si ani nevšimne, že je to len hra. Ale aj napriek tomu, že hráč je vopred dohodnutý s rozhodcom môže dôjsť k smrteľným zraneniam.
Tento šport obsahuje rôzne bojové chmaty a údery. Všetko je však len na oko, aj keď wrestler hodí po svojom súperovi stoličku, ktorú na ňom následne zlomí nič také vážne sa nestane. Wrestleri si robia zranenia sami, napríklad žiletkou, aby krvácali a ľudia šaleli, že sa im niečo vážne stalo. Ale za všetkým sú hodiny cviku a driny.
Hlavnou úlohou je urobiť nezabudnuteľnú show. Wrestling je rozšírený po celom svete, ale najrozšírenejší je v USA, Kanade, Japonsku a Mexiku. Najväčšou wrestlingovou federáciou je wrestlingovou federací je World Wrestling Entertainment (WWE). Ľudia wrestling milujú a čím ďalej tým viac si získava milióny fanúšikov.




Zdroj: wikippedia.sk
Foto: onlineticketexpress.com
Video: youtube.com




Hľadať

Reklama