Bang DH Team na DIVERSE DOWNHILL CONTESTe vo Wisle


Bang.sk

Bang DH Team 2014 Wisla

Bang Downhill Team sa tento víkend zúčastnil na akcii s názvom DIVERSE DOWNHILL CONTEST WISLA.


Jazdcov v piatok vo Wisle privítalo daždivé počasie, ktoré neutíchalo ani v sobotňajší tréningový deň. Museli sa popasovať s nepriaznivými podmienkami na trati plnej šmykľavých koreňov a blata. Vo finálový deň sa našťastie počasie ustálilo, trať trochu obschla a hneď sa jazdilo lepšie.




Jozef Ondič, kategória Junior
Na Wislu som sa veľmi tešil, neodradilo ma ani to, že bola celá na blate. S tréningom som začal v sobotu. Stihol som si to rýchlo najazdiť, ale keďže účasť jazdcov bola dosť veľká, trať sa menila po celý deň. V nedeľu som si dal len pár jázd pred kvalifikáciou. Tá mi celkom vyšla. Na finálovej jazde som v hornej časti urobil zopár chýb, ktoré má stáli pár sekúnd, no nakoniec som sa umiestnil na peknom 3. mieste. Víkend hodnotím na výbornú.



Wisla contest 2014

Pavol Kičin, kategória HT
Celý víkend sa mi jazdilo super. Počasie bolo síce strašné, čo sa odzrkadlilo aj na trati, kde bolo veľa šmykľavých koreňov a ťažkých technických pasáži. Napriek tomu som si trať natrénoval veľmi dobre. Nedeľa začala super, konečne sa vyčasilo. Ranné tréningy som si užil a natrénoval ešte nejaké stopy. Vo finálovom kole som mal dva nepríjemné pády na najťažšom rockgardene. Zvyšok trate som sa veľmi snažil dohnať stratený čas. So svojím výkonom som celkom spokojný, keďže aj napriek spomínaným pádom sa mi podarilo umiestniť na krásnom 4.mieste.



Dodo Ondič - bang downhill team

Pavol Kičin - Bang downhill team

Hneď na prvých pretekoch v sezóne 2014, chlapci zabodovali a umiestnili sa na krásnych priečkach. Na preteku sa darilo aj dalším Slovákom. V kategórii Hobby Hardtail sa na druhom mieste umiestnil Ľubomír Grega a na treťom mieste skončil Pavol Magda.
Wisla contest 2014 - elita
V kategórii ELITE sa darilo Martinovi Knapcovi a Rasťovi Baránkovi.


Lukáš Plaťo

V kategórii HOBBY sa stal víťazom Lukáš Plaťo .



Viac foto z akcie nájdete na FB fun page Bang Downhill Teamu

Bang Downhill Team podporuje: DEMA Senica a.s., MAXXIS, ABTconsulting s.r.o., XTREME tyčinky, Soof.sk, LEMUR.sk, 1 Energy, Liquid Image a K-production.

Autor: Veronika Takácsová
Foto: Peter Sedlák

Galéria