Bicyklová značka DEMA získala ocenenie Superbrands Award


Bang.sk

dema bicycles logoNa základe rozhodnutia odbornej poroty Brand Council zloženej z expertov z oblasti marketingu, médií, komunikácie a biznisu a preferencie slovenských spotrebiteľov získala slovenská bicyklová značka DEMA ocenenie Slovak Superbrands Award 2014. Ocenenie je dôkazom pozitívnej spätnej väzby a silného povedomia o značke.


Bicyklová značka DEMA patriaca spoločnosti DEMA Senica, a.s. sa vďaka prestížnemu oceneniu Superbrands Award 2014 zaradila do skupiny elitných značiek, ktoré môžu slúžiť ako príklad úspešného rozvoja a dynamického budovania brand image.



„Víťazstvo v projekte Superbrands a oficiálne zaradenie medzi najlepšie značky na slovenskom trhu nás nielen veľmi teší, ale je pre nás veľkým povzbudením a motiváciou do ďalšieho obdobia. Vážime si, že tak ako odborná porota, aj naši zákazníci vnímajú pozitívne napredovanie značky našich bicyklov DEMA, jej pozíciu na trhu a pokroky v oblasti vývoja bicyklov. Je to pre nás veľmi hodnotná spätná väzba. Veríme, že táto cena je pre našich zákazníkov a partnerov potvrdením kvality našich produktov a povzbudením pri ich každodenných rozhodnutiach.“, hovorí Ján Kubíček, predseda predstavenstva spoločnosti DEMA Senica a.s.

Program Superbrands vznikol pred viac ako pätnástimi rokmi vo Veľkej Británii. Marketingoví a komunikační odborníci si stanovili dva ciele: uviesť do stredu pozornosti mimoriadne silné značky a prezentovať pre účastníkov trhu, ktorí by sa radi rozvíjali a učili, značky hodné nasledovania. Odvtedy získal program celosvetové uznanie a dnes je cena Superbrands Award uznávaná ako špeciálne ocenenie v 90 krajinách na piatich kontinentoch. Komisia Brand Council má pri udeľovaní cien kľúčovú úlohu, preto sa jej členmi môžu stať len poprední, vysoko uznávaní experti.


Superbrands je najuznávanejším celosvetovo fungujúcim programom hodnotenia značiek a ocenenie získavajú tie značky, ktoré dosiahli v danom odvetví vynikajúcu povesť.


SB LOGO_FINAL 2014_SLOVAKIA_SB

Viac informácii o ocenení Superbrands je dostupných na www.slovaksuperbrands.com

DEMA Senica a.s


DEMA Senica a. s. je výrobno-obchodná spoločnosť s hlavným sídlom v Senici. Vznikla v roku 1991 ako konzorcium 2 podnikateľov. V roku 1996 bola na trh uvedená značka DEMA a s ňou aj prvá kolekcia bicyklov. V roku 1996 zároveň bola zahájená montážna činnosť bicyklov DEMA. DEMA Senica, a.s. disponuje výrobnými kapacitami viac ako 100.000 bicyklov za rok a rozsiahlymi skladovacími priestormi, ktoré sú umiestnené v areáli firmy s rozlohou areálu viac ako 50.000 m². Spoločnosť vyváža bicykle až do 15 štátov. Zastupuje viaceré svetové značky na slovenskom, českom, ale aj ďalších zahraničných trhoch ako sú napríklad Maďarsko, Slovinsko či Poľsko. Sú to značky ako FSA, NOVATEC, MAXXIS, TOPEAK, MET, WTB. Taktiež jeúspešnou aj v produkcii pre automobilový priemysel, kde jej produkty využívajú také spoločnosti ako VW, TOYOTA, KIA a iné.



Kalnica Dema logo

Okrem vlastnej činnosti podporuje športové a kultúrne akcie, projekty pre deti a mládež. Organizuje cyklomaratóny, podporuje a spolupracuje so známymi osobnosťami slovenského, ale aj zahraničného športu. Svoje obchodné aktivity pravidelne prezentuje na výstavách na Slovensku i v zahraničí.


V tomto roku vstúpila spoločnosť DEMA Senica a.s. do partnerstva s rozvíjajúcim sa bikeparkom v Kálnici a spoločný projekt pod názvom DEMA bikepark Kálnica sa stal pre obe strany zárukou a predpokladom ďalšieho napredovania a rozvoja.