"Bangáčky" peši prešli Slovensko


Bang.sk

0 DEVIN final (1)Málokto nám veril, že to dáme do konca a sme tu ⇒ DEVÍN, naše dobrodružstvo končí...29 dní, vyše 770 km v nohách, litre potu, milión emócii ⇒ smiech, plač, strach, hnev, frustracia, šťastie...Boli dni, keď sme si mysleli, že to vzdáme, ale naša motivácia zdolať cieľ bola silnejšia. Stretli sme stovky ľudí. S nejakými sme vymenili len pár slov, iní sa stali našimi priateľmi. Mnohí nám pomohli v tažkých chvíľach a za to im budeme navždy vďačné. Táto cesta bola veľmi náročná, ale vrátila nám stokrát viac, ako sme do nej investovali. Sme hrdé na to, že sme spolu tri baby prešli naprieč celým Slovenskom a zdolali Cestu Hrdinov Slovenského Národného Povstania.

Cesta hrdinov SNP 2021
 
3 SPANIE (7)
 
Nezapotili sme sa len na SNPčke, ale aj za mikrofónom…rečníčky z nás nebudú :D, no vidieť naše zábery z cesty v takom tip top spracovaní vyvolalo emócie a opäť nás to na chvílku vtiahlo do tej nezabudnuteľnej atmosféry. APONI na konci najlepšia. Za reportáž ďakujeme RÁDIO KOŠICE a Televízia KOŠICE.



4 APONI SOLO (10)
 
Klikaj na článok So psom naprieč republikou: „Cesta hrdinov SNP bola o ľuďoch aj o sebapoznaní“ na webe indexmag.sk a dozvieš sa viac o našom 770km dobrodružstve v lone prírody.

7 VSETKO MOZNE (1)7 VSETKO MOZNE (15)
 
Počas našej cesty sme pravidelne pridávali príspevky na FB LifeWithAponi a na Istagram life__with_aponi. Náš blog v angličtine nájdeš na wanderingegg.com v slovenčine wanderingegg.com/snp_sk

3 SPANIE (1)
0 Aponi logo - Cesta Hrdinov SNP 2021 a
VIDEO s autentickými zábermi a našimi vstupmi z cesty sa raz odhodláme postrihať :P.

Galéria