Bang MX Team: Spomienky na sezónu 2017 a vyhliadky do sezóny 2018


Bang.sk

Bang MX Team v sezóne 2017 reprezentovali jazdci Oliver Rusnák, Laura Smoľarová, Ľubomír Imrich a Ján Paľo. Tímový jazdec Pavol Magda sa v tejto sezóne žiadnych pretekov nezúčastnil z dôvodu zranenia, ale svoju úlohu tímového jazdca spĺňal a svojich kolegov podporoval po všetkých stránkach. Náš tím mal zástupcov na rôznych seriáloch, súťažiach, či už MMSR v Country Crosse a Endure, ktorých sa zúčastňoval Oliver Rusnák alebo ESX cupu, ktoré zastupovali Laura Smoľarová, Ľubomír Imrich a Ján Paľo, ktorých ste taktiež mohli vidieť aj na Cassovia Cupe.

Bang MX Team v sezóne 2017
 
Pripravili sme si pre Vás rozhovory s jazdcami, s ktorými sme si spoločne zaspomínali na priebeh sezóny 2017. Taktiež sme sa dozvedeli niečo o plánoch a cieľoch v novej sezóne.
 

Článok s našou MX bojovníčkou Laurou Smoľarovou si môžete prečítať na tomto linku.
Laura Smoľarová 1


 
Rozhovor s dlhoročne úspešným jazdcom a vzorom pre zvyšných členom tímu Ľubomírom Imrichom si prečítate na tomto linku.
Lubomir Imrich 8
 
Ďalší článok, ktorý sme si pre Vás pripravili je s Oliverom Rusnákom, ambicióznym jazdcom, ktorý dáva do jazdenia všetko. Nájdete ho na tomto linku
Oli Rusnak (1)
 
V poslednom článku sa venujeme novej posile v sezóne 2017 Jánovi "Johnymu" Paľovi. Rozvohor nájdete na tomto linku.
Jan Palo Bang MX Team sezona 2017 a
 

V závere rozhovoru sa každý z jazdcov zdôveril s tým, čo pokladá za dôležité pri jazdení a načo by sa mali zamerať MX jazdci, ktorí začínajú jazdiť. Toto sú stručné rady, ktoré naši Bangáči začínajúcim jazdcom odporúčajú:


Laura: Jazda na motorke rozhodne nie je všetko. Treba sa zamerať taktiež na tréning mimo motorky, lebo ani ten najlepší jazdec by bez kondičnej prípravy nebol na vrchole. J


Ľubo: Pre začiatočníkov je najdôležitejšia zimná priprava  a kvalitné treningy aspoň 2x do týždňa


Ján:  Rada pre začínajúcich je, aby sa nevzdávali, každý pád, každá výhra ale aj prehra je nová skúsenosť. Nikdy nikoho nepodceňujte ale hlavne nie seba a pamätajte na to, že fyzická kondícia je veľmi dôležitá.


Oli: Pre začiatočníkov je najlepšie začať jazdiť s rozumom a nie za každú cenu riskovať. Taktiež je veľmi dobré poprosiť o radu skúsenejších a zamerať sa na to, čo ich najviac baví, či motocross alebo enduro a tomu sa venovať na 100%. No hlavne je pre začiatočníkov cvičiť a naberať na kondičke, crossfit, beh, plávanie a potom už len plný plyn!!



Našim jazdcom ďakujeme za rozhovor a reprezentáciu nášho tímu. Prajeme všetko dobré do sezóny 2018. Hlavne, aby jazdili opatrne bez úrazu.
 
Veľká vďaka patrí našim tímovým sponzorom, ktorí celý tím počas sezóny 2017 podporovali: Bang.sk, ABT consulting s.r.o., Cebra-Bowden, Petty Racing, ATAK Sports Design, Lemur a všetkým individuálnym sponzorom jazdcov.
Bang MX Team vyhodnotenie

Autor: Maťka Kollárová
Foto: Archív jazdcov