Pozvánka na európsky motokrosový víkend vo Sverepci 16.-17.6.2018


Bang.sk

Elitní jazdci zo Slovenka a Čiech, bodujúci v rámci Medzinárodných majstrovstiev Slovenska - MX OPEN, sa vo Sverepci stretnú s mladými talentami európskej severozápadnej zóny vďaka Európskym majstrovstvám kategórii MX65 a MX85. Tradičná prírodná trať v Národnom kros centre vo Sverepci, ktorá hostila aj niekoľko ročníkov „šesťdňovej“, preverí všetkých zúčastnených. Fantastické výhľady pre divákov z tribúny, zázemie ako na MXGP vďaka promotérovi ESX media či nezabudnuteľné motokrosové výkony čakajú každého, kto zavíta v tretí júnový víkend do Sverepca.


MMSR v motocrosse Sveperec


 

Seriál MX OPEN 2018 má za sebou už preteky v Gbeloch, na Myjave a Sverepec bude jeho treťou zastávkou. Predstaví sa tu líder priebežného hodnotenia kategórie MX OPEN, Marek Sukup, ako aj líder MX2, František Smola. Za Juniorov sa príde predviesť Jozef Posluch, najlepší v kategórii MX2 Junior aj Martin Venhoda, vedúci jazdec v MX Junior 125.


Pre všetkých jazdcov, ktorí sa plánujú podujatia zúčastniť aj jazdecky platí, že preberanie motocyklov je možné len v piatok večer a v sobotu ráno. Nedeľa bude patriť len warm-upom a finálovým jazdám.


Bližšie informácie a zvláštne ustanovenia hľadajte na www.smf.sk v sekcii motokros a quad.

Autor ts: Mgr. Radka Kovaľ Mazáková