Termíny: HARD DOG RACE 2021


Bang.sk

Hard Dog raceHard Do Race je medzinárodný prekážkový bežecký pretek, ktorý musí človek a jeho pes absolvovať spoločne v bahne, vo vode, pri prekonávaní prírodných a umelo postavených prekážok. Kým so svojím parťákom dôjdete do cieľa, musíte spoločne zdolať mnoho obtiažných a náročných situácií. Jedna vec je však istá, obaja sa stanete silnejšími - fyzicky aj psychicky a vďaka tomu všetkému sa aj puto medzi vami stane omnoho silnejšie. Stanete sa skutočnou smečkou.

Hard dog Race 2021

TYPY PRETEKOV

NOT JUST RUN
6 km dlhý cezpolný beh pre dobrú vec. Not Just Run je charitatívny pretek HDR, v rámci ktorého každý rok organizátori podporujú jednu neziskovú organizáciu/ nadáciu.

BASE
6 kilometrov, 16 prekážok, nezabudnuteľný zážitok, dobrá spoločnosť, pretože je s tebou tvoj pes, skvelá párty, výzva a samozrejme hrdosť v ciely - to je to čo čaká na všetkých, ktorí sa zúčastnia preteku.

WILD
12 kilometrov, 22 prekážok pre tých, ktorí posadnuto milujú beh a ktorí sa pustia do ešte divokejšej výzvy, aby si vyskúšali svoju schopnosť bojovať. Väčšia výzva, väčšia hrdosť!

MUD DOG RACE
2 kilometre, leto, bahno, voda, plazenie, padanie na brucho a smiech. Skutočný rodinný program, malé osviežujúce dobrodružstvo v teplom lete, bez časomiery, len kvôli pocitu oslobodzujúcemu pocitu a radosti.



Viac info nájdete na harddograce.cz

Galéria