Bod zlomu - Ich jediným zákonom je gravitácia


Bang.sk

POINT BREAKMáme pre Vás filmovú novinku, ktorá mieri do kín. Nejde o klasický film s tradičnými zábermi a spracovaním. Režisér Ericson Core si pre Vás vo filme Bod zlomu pripravil autentické zábery s profesionálnymi športovcami, ktoré natáčali v 11 krajinách a 4 kontinentoch. Bod zlomu Vám ponúkne unikátny pohľad na to, čo znamená žiť vo svete extrémnych športov.





Mladý agent FBI Johnny Utah (Luke Bracey) v utajení prenikne do zlodejského gangu, ktorého najväčšou mániou sú extrémne športy. Títo chlapci žijú naplno, bez obmedzení a pravidiel pod vedením charizmatického vodcu Brodyho (Edgar Ramirez). Páchajú rôzne nevídané a veľmi dobre premyslené zločiny. Utah ich podozrieva a v utajení, v neustálom ohrození života sa snaží dokázať, že Brody a jeho banda sú zodpovední za radu zločinov. Čoraz viac ho však život v extréme pohlcuje.



POINT BREAK

Film je novou verziou kultového akčného trilleru Bod zlomu. Je plný extrémne odvážnych kaskadérskych kúskov. Pred kamerou si na ne trúfli skutoční elitní športovci, ktorí sú absolútnou špičkou v surfovaní na mega vlnách, wingsuite, snowboardingu, horolezectve bez istenia a motocrosse. Mnohí z nich sa zúčastnili na odvážnych kaskadérskych kúskoch, pripravovali ich alebo sa stali technickými poradcami na natáčaní. Nechýba medzi nimi surfer Laird Hamilton, Sebastian Zietz, Makuakai Rothman, Billy Kemper, Brian Keaulana, Ahanu Tson-dru, Ian Walsh, Laurence „Laurie“ Towner, Dylan Longbottom, Albee Layer, Bruce Irons, Tikanui Smith, Tuhiti Humani, Mark Healy a Raimana Van Bastolear; snowboardisti Xavier De Le Rue, Iouri Podladtchikov, Louie Vito, Christian Haller, Lucas DeBari, Ralph Backstrom a Mitch Toelderer; skateteri Bob Burnquist a Eric Koston; MX rideri Riley Harper a Oakley Lehman; wingsuit piloti Jon Devore, Julian Boulle, Noah Bahnson, Jhonathan Florez, Michael Swanson a Jeb Corliss; a horolezec Chris Sharma.



POINT BREAK

POINT BREAK

Bod Zlomu 18

POINT BREAK

Režisér Ericson Core je zároveň aj hlavným kameramanom Bodu zlomu. Core má za kamerou bohaté skúsenosti z natáčania filmu ako napr. Neporaziteľný, Rýchle a zbesilo alebo Odpalta. Čo je zárukou ďalšieho skvelého filmového zážitku.



Sleduj oficiálny trailer


Určite si všetci priaznivci adrenalínu a extrémnych športov pri tomto filme prídu na svoje. Ak si jeden z nich, nenechaj si to ujsť. V kinách už od 31.12. 2015 v 2D aj 3D.

BOD ZLOMU_CTL s podporou Bang.sk

Zdroj: bontonfilm.sk

Galéria