Bratislavský Autosalón


Bang.sk

Cŕŕŕn. Je 23.4.2013 3hod ráno. Vstávame a o hodinu sa vydávame na cestu do Bratislavy, cieľ cesty : AUTOSALÓN. Cesta zbehla v pohode. K pohode prispelo aj slnečné počasie (25°C) biela „octávka“ 1,9 SDI ( mimochodom šliapala perfektne a spoľahlivo aj zo svojimi 370 000 najazdenými kilometrami). No cestou sme mali aj ,,boľačky“ a to z našich Slovenských ciest. Spojnica južnej trasy z Košíc do Bratislavy v niektorých úsekoch veľká ,,hanba dierová“. Hlavne že sme došli šťastne a hľa, už sme pred Inchebou pripravení zúčastniť sa v poradí 23. Autosalónu.


IMG_8940Na výstavnej ploche 40 000m2 má vystavovať 41 automobilových značiek a 148 vystavovateľov. Prihlásených je tiež 88 slovenských výstavných premiér (Aston Martin, Bentley, Cadillac, atď...). Na toto všetko sme veľmi zvedaví a preto vstupujeme do výstavnej haly. Môžeme povedať, že sme prešli všetko čo sa dalo. K chvále vystavovateľom je, že 90% áut bolo sprístupnených . Veľa vystavovateľov nám umožnilo vo svojich tátošoch vyskúšať si aj audio systémy, skratka paráda.  Ak ste sa pýtali na čokoľvek, informáciami o autách nešetrili. Ak ste si prišli vybrať značku auta, ktoré by ste si kúpili, tak  ste si buď  vybrali, alebo ste si v tom veľkom spektre vozidiel nevedeli vôbec vybrať (tak som dopadol aj ja), ale aspoň sa mi okruh  výberu zúžil a určite si dokážem po tejto skúseností vybrať lepšie.


IMG_9228Ešte mi nedá nespomenúť  veľmi krásne a milé dievčence, ktoré  vždy  usmiate a pripravené sa s vami dokonca aj vyfotografovať zdobili jednotlivé značky aut. Ak ste pociťovali únavu, tak ste sa mohli v príjemnom prostredí občerstviť dobrou kávičkou alebo minerálkou.


Čo povedať na záver. V príjemnej pohodovej atmosfére si bolo čo pozrieť, vyskúšať a vyfotografovať. Domov do Košíc sme došli šťastne v „debatnom krúžku“ o zážitkoch z autosalónu pri ktorých cesta zbehla veľmi rýchlo. A budúci rok 2014? „Blava“ teš sa na nás prídeme opäť na autosalón, a už dnes sa veľmi tešíme na  automobilové novinky. Doautičkárenia milí motoristický priatelia.





Krátky zostrih z akcie :-)



Viac foto nájdete na FB na našom Fun pagei

Autor: Béďo
Foto: Viktor Bednár

Galéria