Brushboarding


Bang.sk

Dnešný svet zrejme nepozná hranice. Neustále vymýšľa nové a nové veci, technológie sa posúvajú stále dopredu. Samozrejme, aj Brazílčania udržujú tento trend a vytvorili zaujímavý šport. Brushboarding.

Mladí surferi v Brazílii hľadali možnosti ako by sa mohli svojej vášni venovať po celý rok. Keďže žijeme vo svete neobmedzených možností, vytvorili šport, ktorý im to umožňuje. Stačí vám surférska alebo snowboardová doska a môžete si vyraziť zašportovať v akomkoľvek ročnom období.

Brushboarding je nová multifunkčná športová záležitosť, ktorá má samozrejme slúžiť aj k tréningu, alebo ako zábava na hudobných či iných festivaloch. Svoje miesto si nájde skrátka takmer všade a po celom svete. Rampa je úplne bezpečná, prispôsobená pre všetky vekové kategórie a je vyrobená z kief. Ďalšou dôležitou súčasťou je, že kefy sú vyrobené tak, aby sa dali používať pre surf aj pre snowboard. Ľudia ktorí sa rozhodli tento šport využívať pre tréning sa nemusia obávať nudy. Brushboarding slúži k vylepšeniu kondície, ale aj ako balančné cvičenia pri zdokonaľovaní koordinácie.

Tí, ktorí si tento šport vyskúšali na vlastnej koži sú nadšení a zháňajú ďalšie a ďalšie príležitosti ...

Ako to vyzerá v praxi máte možnosť vidieť vo videjku




Autor: Veronika Takácsová
Video: youtube.com
Foto: surfertoday.com