Cassovia Downtown za 24h úplne obsadená!


Bang.sk

cassovia downtown 2012

Prešlo len pár dní od toho, kedy sa prvýkrát oficiálne zverejnili prvé informácie o dlho očakávanom preteku Cassovia Downtown 2 a už sa okolo preteku objavili ďalšie NOVINKY. Najprekvapujúcejšia je správa, že ani nie za 24 hodín sa zaplnili všetky miesta v online prihlasovaní. Musíme sa priznať, že nás to veľmi prekvapilo a zároveň potešilo.

Štartovná listina je OFICIÁLNE PLNÁ!!!! Konečné číslo je 120 jazdcov! V žiadnom prípade sa už nedá registrovať ani online ani na mieste!!!

Pribudla aj VIDEO pozvánka, za ktorú sa chceme poďakovať chlapcom (EMES, Matej Mikulszky, Patrik Takács).



Ďalšou správou je VÝZVA! Výzva, ktorou organizátori hľadajú zodpovedných ľudí na pozíciu USPORIADATEĽA.

”Konkrétne potrebujeme 22 ľudí. S každým usporiadateľom bude spísaná riadna zmluva, v ktorej bude upresnená činnosť usporiadateľa + povinnosť čo má organizátor usporiadateľovi zabezpečiť. Táto zmluva je poistka pre organizátora aby sa predišlo kolíznym a skratovým situáciám usporiadateľov z minulého prvého ročníku downtownu! Dátum: 22.9.2012 v čase od 08:30 – 16:00. + usporiadatelia pomôžu pri prataní prekážok, stiahnu pásky a podobne. Kto bude mať záujem tak mi píšte na mail: hasicak@gmail.com Do predmetu správy napíšte „Usporiadateľ ” , do správy píšte meno, priezvisko, vek! ”

Bezpečnosť jazdcov a divákov je prvoradá!

Dôležité pre mládež !

Účastníci pretekov mladší ako 18 rokov si prosím stiahnite PREHLÁSENIE, ktoré je potrebné dať podpísať zákonnému zástupcovi !

O ďalších novinkách vás budeme stále včas informovať!