Chinese Downhill Tour 2017


Bang.sk

chinese-downhill-hromadný-sjezd-na-kolech-foto-kasl-report-špindl-20.-9Príď si zmerať sily a napumpovať do žíl adrenalín v zjazde na snehu so spoločným štartom. Komu nefungujú brzdy, ten vyhráva!

Minulý rok sa v Čechách oprášila legendárna myšlienka zimného hromadného zjazdu na horských bicykloch a bola to sila! A pre veľký úspech sa aj tento rok Chinese Downhill vracia. V rozšírenej podobe tour s dvomi zastávkami. V Čechách to bude Špindlerov Mlyn a na Slovensku Jasná. Hlavným ambasádorom nie je nikto iný, ako legenda MTB scény - Michal Maroši.


Kto tieto adrenalínové preteky ešte nestihol, alebo si ich chce zopakovať, ten nech nasmeruje svoje najbližšie kliky na web. Registrácia pre zastávku v Čechách sa spúšťa 1. februára 2017 o 18.00 hod a extrémny zážitok v Špindlerovom Mlyne čaká na jazdcov už 25. februára 2017.


Slovenská zastávka v Jasnej bude 18. marca 2017 a online registrácia sa odpáli 24. februára 2017 na redbull.sk.



Ak chceš prehnať svoj bike po zasneženej zjazdovke, tak na tomto evente by si chýbať rozhodne nemal! Všetkých 200 účastníkov sa spustí naraz, ale iba 100 postupuje do finále. Každá zastávka bude mať svojho víťaza, no iba ten, kto pokorí obidve, sa stane kráľom zimných zjazdov a získa možnosť vydať sa na dobrodružstvo s Michalom Marošim.


chinese-downhill-hromadný-sjezd-na-kolech-foto-kasl-report-špindl-20.-6

Opráš bike, nezmeškaj registráciu a vidíme sa na zjazdovke!

Zdroj: redbull.sk
Foto: Jan Kasl
Video: youtube.com

Galéria