Danube SUP marathon 2013


Bang.sk

SUP maratón Bratislava 2013 (3)

Prepádlujte na surfovej doske z centra Bratislavy až do Čunova!


Po minuloročnom zahrievacom kole sa tento rok môžu všetci odvážni jazdci tešiť na druhý ročník Danube SUP marathonu, ktorý sa bude konať 7. 9. 2013. Celá akcia odštartuje o 12tej hodine malou exhibíciou na SUP v Karloveskej zátoke, kde sa súťažiaci spustia po Dunaji k Eurovei. V Eurovei vystúpia a pripravia sa na štart závodu o 14:00 hod., kde odštartovaním skočia do Dunaja a vydajú sa na trať dlhú 23 km do Areálu Divoká Voda v Čunove. Pre prvých troch víťazov čakajú ceny v hodnote 1000 Eur.


Na svoje si však príde každý účastník maratónu. Okrem neskutočne dobrodružnej jazdy po Dunaji, čaká na každého skvelé hawaiské jedlo, kokteily a Beach Party s DJ´s až do ranných hodín. Navyše si všetci budú môcť dobiť adrenalín na jedinečnom nočnom surfingu na umelej vlne a taktiež vyskúšať rafting v noci. Nočná trať na rafting bude osvetlená vozidlami Subaru.


To všetko je zahrnuté v cene štartovného, ktoré je vo výške 13 Eur.
SUP maratón Bratislava 2013 (1)


Ak chcete aj vy zažiť tento netradičný pretek, registrujte sa na areal@divokavoda.sk. Ak nechcete pretekať, môžete sa prísť večer zabaviť s účastníkmi a využiť jedinečnú možnosť nočnej jazdy v rafte na kanáli vodných športov v Areáli Divoká Voda. Účasť na Danuebe SUP marathone potvrdili aj jazdci zo zahraničia.


Ak nevlastníte SUP, môžete si ho na maratón požičať. Ich počet je obmedzený, preto si ho rezervujte čo najskôr na areal@divokavoda.sk.

 SUP maratón plagát Bratislava 2013 (8)



Podmienky súťaže:


Každý z účastníkov musí byť plavec. Danube SUP marathon 2013 zabezpečuje Areál Divoká Voda (DV) a je jeho jeho organizátorom. DV si vyhradzuje právo na odmientnutie účastníka na preteku pokiaľ by užíval alkohol alebo omamné látky, nedostavil sa včas preteku na štart a registráciu alebo z akéhokoľvek dôvodu neplnil pokyny organizátora.


Prezentácia  a registrácia SUP súťažiacich je o 12:00 hod v Karloveskom ramene na parkovisku pri reštaurácií LODENICA. / N 48.145223662, E 17.071246505 /Zisti GPS súradnice | Mapa.sk


DV zabezpečí prepravu účastníkov na štart preteku z Areálu Divoká voda


/ N 48.031436, E 17.229953/ Všetky autá vyložia SUP v Karloveskom ramene, odovzdajú organizátorovi, a šofér auta sa prepraví do Čunova, Divoká Voda. Šofér s autom musí auto doručuť na DV najneskôr o 11:00 hod. V tom čase odchádzajú vozidlá DV do Karloveského ramena na registráciu. Každý súťažiaci musí podpísať reverz o štarte na vlastné riziko a organizátor ho pri podpísaní musí upozorniť a oboznámiť o všetkých rizikách. Súťažiacemu bude vysvetlená signalizácia pomoci a pravidlá preteku.




SUP maratón Bratislava 2013 (1)

Po emailovom prihlásení na areal@divokavoda.sk alebo na +421 918 993 647 vám zašleme prihlášku, ktorú nám po vyplnení zašlete späť. Automaticky vám potvrdíme prihlšku a priradíme štartové číslo. Registračný poplatok sa uhradí v Karloveskej zátoke v hotovosti.



Zdroj: Organizátor

Galéria