Dirt Massacra Košice 2011


Bang.sk

14-tého mája sa v areáli KULTURPARKU uskutočnila prvá dirtová akcia v širšom centre Košíc s názvom Dirt MASACRA! Organizátori podujatia si pripravili 2 dirty z oceľovými kickermi a streetovú zónu, ktorú tvoril obrovský bang s dvoma grindboxami. Na akcii sa zúčastnili jazdci z celého Slovenska (Bratislava, Nové Zámky, Námestovo, Prievidza, Trenčín, Prešov...) dokonca aj celý maďarský Harlee Team a spolu snimi aj Danny Josa. Samozrejme akciu prišlo podporiť veľa najmä mladých ľudí s rapkáčikmi, a hlavne dobrými hlasivkami.

V popoludňajšich hodinách sa začala kvalifikácia BMX/MTB ktorej sa zúčastnilo asi 35 jazdcov. Jazdilo sa po teamoch vo forme jamu (jednú skupinku tvorilo 5 jazdcov po 3 kolách). Do finále postúpilo 10 jazdcov v kategórii BMX,a v MTB postúpili 4 jazdci.V streetovej zóne sa zúčastnilo 20 jazdcov.

Výsledky BMX street:

-Kevin Nemeth: s toothpick hangover na grinboxe, 360 barspin z grindboxu do šikminy, dlhy icepick, a všetky možné kombinácie grindov a točiek s barspinmi a whipmi...

-Amgalan Naran: obrovsky barspin drop, 360 drop, opo whip 180 na plosinu,condor drop...

-Mario Flamik: manuál na box a z neho 180 z obrovskej výšky až dole...

-Peter Rozek: feble 360 z grinboxu do šikminy...

-Jakub Lochman: manuále a braspiny zo všetkého a do všetkého...

-Ludis Toth: x-up dablpeg, barspiny a whipy...

-Gabo Húšek: hang ten...

a mnoho ďalšieho...



Výsledky BMX dirt: (prvý traja boli ocenený)

1.Dušan Antalík:Najviac dirtovy štýl s trickami vysoké backflipi do ktorého si dával trndown,360 tabletop one hand,pokus o720,barspin to flow,barspin to trndown,360 tailwhip...

2.Danny Josa:360 invert,360 condor,double tailwhip,360 double tailwhip...

3.Dominik Janček:mega v poletoch-superman,superman seatgrab,double tailwhip, superman to tailwhip,barspiny tailwhipy...(sponzors-madman)

4.Viktor Orosz: tailwhipy,trndown,triple pedaling,condor, double tailwhip,vysoké backflipy,pokus o 360 tailwhip...(sponzors-Junkride.sk)

5.Libor Páleník:tailwhipy,barspiny,condor,superman,truckdriver,double tailwhip,barspin to condor,no foot cancan,360 nosedive,360 tialwhip takmer...(sponzors-Kakobikes.sk)...

BEST TRICK
Dominik Janček: tailwhip to barspin!!!

výsledky MTB dirt:

1.Vilo Križan: tailwhip,barspin,condor,truckdriver,pokus o360 tialwhip,no foot can can,superman seat grap,360-xko(sponzors-AGang,Vans,Examen tattoo)

2.Martin Sitáš: tailwhip can can,superman cancan,bar bar

3.Marek konkoly: condor,tobogán,360,360-x down,barspin,no foot cancan

A ešte si môžete vychtnať pekný video edit od POME-ho.



Zdroj: kakobikes.sk
Video: pome.sk