Druhý ročník Elitebikes Splash Jam 2013


Bang.sk

splash jam 2013

V sobotu (27.7.2013) sa konal druhý ročník letnej bláznivej akcie Elitebikes Splash Jam 2013. Táto jedinečná session sa konala v meste Námestovo pri Oravskej priehrade. Leto, slnko, voda vytvorili skvelú kombináciu na toto vodné šialenstvo.


Chalani sa tentoraz v Námestove stretli v dvojnásobnom počte. Po minuloročných výstupoch Splash Jam zaujal ďalších bikerov, ktorí neodolali a prišli si vyskúšať skoky do vody na vlastnej koži. Jedným z nich bol aj Roman, ktorý si vyskákal prvé miesto a na záver ešte zadelil nový trik, s ktorým vyhral aj kategóriu Best trik.


Roman Pichnarčík, BMXSHOP.sk team:

Jazdeniu sa venujem približne 10 rokov. Rád sa zúčastňujem zaujímavých, jedinečných akcii a túto som si nemohol nechať ujsť. Organizačne bola podľa môjho názoru vymakaná, bolo tu super. Chlapci sa vyhecovali, padali tu fakt dobré triky. Ja som tiež dal do toho svoje maximum, čo sa odzrkadlilo aj na mojom výsledku. Skončil som na krásnom prvom mieste, z čoho som veľmi nadšený. Dokonca sa mi na záver podarilo zadeliť aj nový trik – Backflip Superman Tailwhip, s ktorým som vyhral Best trik. Už teraz sa teším na ďalší ročník.



roman pichnarčik splash jam
Roman Pichnarčík Splash Jam best trick

Celou akciou nás sprevádzal DJ, ktorý nám ju spríjemňoval fajnovou muzikou.

DJ Splash Jam

Vychutnajte si oficiálne videjko z našej dielne


Tento bláznivý deň si nenechali ujsť ani baby. Barbora a Katarína sa nedali zahanbiť a skákali jedna radosť. Barbora si dokonca dávala backflipy a skúsila aj frontflip.


Barbora Ilievová, MEX925 team:

Skoky do vody som tento rok skákala po prvýkrát. Bol to pre mňa super zážitok. Myslím si, že je to omnoho lepšie ako do molytánu alebo airbagu. Všetkým to vrelo odporúčam. Dnes som si po prvýkrát vyskúšala aj frontflip. Akciu celkovo hodnotím na výbornú. Chlapci zabíjali, dávali super triky. Bolo by fajn ak by sa ďalších ročníkov zúčastnilo viac Čechov. Týmto by som ich rada všetkých pozvala.



Barbora Ilievová Splash Jam
Barbora Ilievová Splash Jam 2013

Energiu na akcii dodávali chlapci z 1Energy

1Energy Splash Jam

Veľká vďaka patrí organizátorom Martinovi Sitašovi a Vladovi Babčaníkovi, ktorí po minulom roku ešte viac zamakali.  Podoťahovali malé nedostatky, čo sa pozitívne odzrkadlilo na tomto druhom ročníku.


Vladimír Babčaník, spoluorganizátor:

Tento ročník bol super. Počasie nám krásne vyšlo, čo prilákalo aj veľa divákov. Na štart sa nakoniec postavilo 23 jazdcov, z toho 2 dievčatá. Všetci sa zabávali, nikto neprišiel k zraneniu a to je hlavné. Jazdci dokázali triky ako nikdy predtým, otvorili sa im nové možnosti. Takže som maximálne spokojný. Už prvý ročník nás utvrdil v tom, že usporiadať takú akciu na Slovensku má význam. Ľudia sa chcú baviť, robiť šialené veci a preto sa budeme snažiť do budúceho roka prísť s ďalším ročníkom. Nenechajte si ho ujsť.



 

Vladimir Babacanik Splash Jam

Celkové videjko už čoskoro !

Viac foto z akcie nájdete na našej FB fun page

Autor: Veronika Takácsová
Foto: Veronika Takácsová
Video: Katarína Klapková, Patrik Takács - Bang media

Galéria