Filip Polc v Brazílii opäť víťazne!


Bang.sk

filip polc braziliaPre mnohých bikerov sa už pomaličky sezóna končí, no Filipovi zdá sa práve iba začala. Ako sám vyhlásil má veľmi rád mestské zjazdy a poriadne dlhé schody. Práve preto ho brazílsky Red Bull pozval na pretek do južnej Brazílie a Filip si ho samozrejme nemohol nechať ujsť.

V meste Porto Alegre si vyhliadol premostenie vysoke 7 metrov, na ktorom je zakázané chodiť pešo, tak prečo si ho nedať na biku?



V meste Viamão, ktoré sa nachádza neďaleko Porto Alegre navštívil závodný okruh. Ešte predtým ako si mohol sadnúť z profesionálnym jazdcom z tímu Red Bull a momentálnym lídrom tabuľky do „rakety“ s kolesami, mal za úlohu toto auto preskočiť.

Filip Polc auto

Navštívil aj krásne mesto Bento Gonçalves so silnou európskou kultúrou, známe svojou vysokou produkciou vína, ktoré sa stalo downhillovou traťou. Množstvo skokov, rock gardenov, dropov a schodov pokoril Filip na jednotku! K úžasnému výsledku mu gratulujeme a držíme palce aj na ďalšej zastávke, ktorá sa odohrá už 26 – 27 Octóbra 2012 v El Alto v Bolívii.



Zdroj: redbull.com