Freeboarding


Bang.sk

Snowboarduj na cestách!!! Chýba ti snowboarding? Nemôžeš byť na horách, lebo nie je sneh? Vďaka freeboardu môžeš snowboardovať po celý rok! FREEBOARD - snowboard all year! Sneh už nie je potreba, každá cesta je teraz tvojou snowboardovou zjazdovkou!



Nenechaj sa obmedzovať vplyvmi globálneho otepľovania a snowboarduj po celý rok! Každý kopec teraz môže byť tvoja snowboardová hora, bez front, bez vlekárov, sezóna nesezóna...Freeboard je výborný doplnok snowboardu, wakeboardu, surfu či kitu a naopak.

Vonkajšie kolečká freeboardu sa chovajú úplne rovnako ako hrany na snowboarde. A výsledok? Absolútna kontrola nad rýchlosťou, ktorá ti umožní zjazdiť aj tie najprudšie kopce. Sám si urči, ako rýchlo chceš jazdiť! Zatáčať aj vo vysokých rýchlostiach je naozaj jednoduché, rovnako ako na snowboarde.

Vnútrajšie kolečká sa chovajú ako jadro snowboardu, umožňujú kĺzať sa po hranách skĺzavať do opačného smeru jazdy (swich), tak isto ako na snowboarde. Skĺzni sa na hranu a opri sa do nej celou váhou, presne ako na snowboarde a brzdíš. Najrevolučnejšia a najlepšia vlastnosť freeboardu, zabrzdiť môžeš naozaj kedykoľvek.

Trucky na freeboarde sú jediný patentovaný podvozok na trhu, ktorý ti umožní ako ostro hraniť, tak sa hladko kĺzať (slide). Tzv. rezaný oblúk (po hranách) i šmýkaný oblúk, bez tejto kombinácie to ani nemôže byť snowboard. Freeboard je výborný ako tréning na snowboard a naopak. Tieto športy sa navzájom doplňajú, tak choď do toho a trénuj celý rok!





Zdroj: jurkovicova.estranky.sk
Foto: farm3.static.flickr.com
Video: youtube.com