JAMIE ANDERSON opakuje ZLATO na WOMEN'S SNOWBOARD SLOPESTYLE AT WINTER X.!


Bang.sk

JamieAnderson_SlopStyle_Gold_9681

IMG_2690
Jamie Anderson nespochybniteľne dominuje v ženskom snowboardingu , čo podčiarkla tým, že vyhrala zlatú medailu v Snowboard Slopstyle X Games Aspen 2013.



Je to jej druhá medaila zo slopestylu počas dvoch rokov , čo jazdí v teame Monster Energy.

V ženskom Snowboard Slopestyle finále , Anderson mala našlapnuté na zlato. Na začiatku nastavila latku, tým že si zapísala 93 bodov v prvom kole (z troch). Highlights v jej prvej jazde bol front boardslide 270 out a switch backside 540. Bolo to viac ako postačujúce na zabezpečenie si najvyššieho stupienka na pódiu.

Hoci ma len 22 rokov, Anderson štartovala už 10-krát na WINTER X, čo z nej robí riderku , ktorá vyrástla súťažením a vyhrávaním na X. Vyhrala 3-krát zlatú medailu (ʼ08, ʼ12, ʼ13) a 7 medailí v slopestyle.
Anderson je rovnako dominantná aj mimo X Games. V sezóne 2012 vyhrala nielen zlato na Winter X Aspen a zlato na Winter X Tignes ale získala tiež majstrovské tituly na Burton Global Series a TTR Worl Snowboard.

Navštívte monsterenergy.com a facebook.com/monsterenergy, kde sa dozviete viac o Jamie Anderson a Monster Energy týme počas X GAMES Aspen 2013. Na oboch weboch nájdete exkluzívne fotografie priamo z hôr!

JamieAnderson_SlopStyle_Gold_9681

Zdroj: MONSTER ENERGY MAT SK