King Of Europe 2012 FINAL ROUND Slovakia Ring


Bang.sk

title fight koe 2012Neďaleko Orechovej Potône na SlovakiaRing-u sa v dňoch 5.-7.10 2012 budú odohrávať tie najtvrdšie a najcennejšie boje tejto drifterskej sezóny. Bude sa pretekať o titul “KING OF EUROPE 2012” !

Medzi najvačšie lákadlá tohto podujatia určite môžeme zaradiť účasť až 60-tich jazdcov z 21 rôznych krajín ktorý sú momentálne prihlasený. Najvačší ašpiranti na titul F.Conti, A.Kerényi, R.Kolesár, B.Boulbes a C.Ciortan sa budú musieť prebojovať cez poľských top drifterov ako M.Bochenek, D.Karkosik, B.Stolarski a talianskeho jazdca A.Monteverde, ktorí im v rebríčku dýchajú na chrbát. Aktuálne poradie jazdcov pred finálovým kolom nájdete v tabuľke pod článkom. Sťažiť zisk dvojnásobného počtu bodov z tohto podujatia prídu účastníkom aj Daigo Saito, Tetsuya Hibino a Mitsuru Haruguchi. Spomenme aj P.Trela, M.WartalowiczN.Szanto a samozrejme naši jazdci Noro Kováčik, Robo Szolga, Tomáš Ježek, Igor Ochotnícky Peter Kurnava.

track final koe 2012

Všetko sa bude odohrávať na okruhu schválenom FIA, pôjde o dvojnásobok bodov, trať bude mať ultra rýchly nástrel, zároveň sa pôjdu aj preteky Porsche Cup. Bezpodmienečne sa je na čo tešiť! Všetci si zakrúžkujte tento dátum ako driftersky sviatok. Vidíme sa 6.-7.10 2012 na SlovakiaRing-u !

Dovtedy treba vydržať a namotivovať sa aspoň takouto upútavkou.



 

koe2012 ranking before final


Zdroje: kingofeurope.net