Nenechajte si ujsť motocross v Širokom !


Bang.sk

Motocross ŠIroké 2014


V nedeľu 13.7.2014 bude Široké opäť vrieť zvukom motoriek. Uskutoční sa tu ďalší závod Slovenského pohára + Lumarkt cupu. Tešiť sa môžete na najlepších slovenských ale aj zahraničných jazdcov. Organizátori majú pre vás pripravený bohatý program, ktorý vyvrcholí PARÁDNOU TOMBOLOU. Hlavná výhra bude MOTORKA pre menších aj dospelých, chlapcov aj dievčatá - PITBIKE OD YCF SLOVAKIA. Celou akciou vás bude sprevádzať moderátorska dvojica Radka s Jogim.


Vychutnajte si minuloročné oficiálne videjko

Ako bonus k tomu, na čo ste bežne zvyknutí , organizátor Cross team Široké, si pre Vás pripravil zopár lahôdok. Počas obedňajšej pauzy to bude súťaž: “Na zadnom ďalej zájdeš” a rôzne ďalšie. Neskôr popoludní budeme žrebovať tombolu, v ktorej hlavnou cenou je spomínaný pitbike od YCF Slovensko. Motivácia pre jazdcov bude určite 200 eurová bankovka pre toho, kto urobí na trati v Širokom najrýchlejší čas na kolo. Okrem vypísaných kategórii sa bude zvlášť vyhodnocovať aj najmladší a najstarší jazdec a dievčatá.



Jazdcom začínajú tréningy už od 8 hodiny a prvý štart je naplánovaný niečo po 12 hodine. Účasť na podujatí sľúbil aj Štefan Svitko a mnoho ďalších slovenských ale aj ukrajinských, českých či maďarských pretekárov. Vstupné na túto skvelú motocrossovú akciu je symbolické. Na osobu len 2, 50 eur. Tak neváhajte a príďte si oddýchnuť, zrelaxovať a zabaviť sa do Širokého spolu s nami. Tešíme sa na Vás.


plagat final mx siroke fotka

Spracovala: Nika