Novinka na Tuning zraze vo Svidníku !


Bang.sk

tzs-2014-plagat-a1-verz05-spadavky-2mm-krivky

TUNING ZRAZ Svidník pokračuje v tradícii noviniek a aj tento rok prichádza s jednou. Návštevníci areálu letiska sa 8. – 10. augusta môžu tešiť na šprinty, kaskadérov, majstra sveta v cyklotriale Jána Kočiša, desať nádherných finalistiek súťaže MISS a Tuningovú olympiádu.


Pred rokom odpremiérovali organizátori svidníckeho zrazu slovenský šampionát Tuning Battle a teraz sa v spolupráci s 1Energy rozhodli pre ďalšie zaujímavé spestrenie sobotňajšieho programu, keď pripravili súťaž pre členov tuningových klubov. Za týmto nápadom treba hľadať snahu ponúknuť ešte viac aktívnej zábavy a práve model súťaže s piatimi disciplínami otvára možnosti pre novú šou.




„Tuning je v prvom rade o zábave a my chceme, aby ňou areál žil na každom centimetri štvorcovom, preto sme dostali nápad s olympiádou. Keď sme sa o tom bavili s našimi priateľmi z niektorých klubov, táto myšlienka ich oslovila a dokonca sa už medzi sebou začali doberať, tak pripomínam, že nie je dôležité zúčastniť sa, ale vyhrať,“  hecoval s úsmevom generálny manažér TZS Tomáš Kromka.



V každom z tímov, ktorých sa môže prihlásiť limitovaný počet – 20, budú o trofej pre víťaza bojovať po štyria členovia s tým, že jeden klub môže postaviť aj viac družstiev. Celá štvorica sa spolu predstaví pri výmene pneumatík na čas a potom budú individuálne získavať body pri výmene jednej pneumatiky, hode diskom, pití (nealko) piva a jazde na 3D racing simulátore.




„Keď som hovoril, že dôležité je vyhrať, opak je, samozrejme, pravdou. Podstatná je pre nás atmosféra, ktorú vytvárajú kluby, partie, priatelia, keď sa stretnú a vymieňajú si zážitky, skúsenosti... Veríme teda, že i olympiáda napomôže k tomu, aby pribudli nové zážitky pre súťažiacich, aj ich fanúšikov,“ dodal T. Kromka.



Jednotlivé tímy sa môžu prihlásiť na tomas.kromka@gmail.com.





Zdroj: Imrich Makó


Video: Bang Media