Pár slov o Ťahanovskom sk8parku...


Bang.sk

Je to už dávno kedy sme TU točili prvé video! No kde? Predsa vo veľa ľudmi hejtujúcom sk8parku na Ťahanovciach. Po dlhšej odmlke sme o5 prišli domov. Tu je nám dobre tu sme doma! Aj keď prekážky dávno nespĺňajú normy bezpečnosti a hrozia rôzne zranenia predviedli sme skateboarding, hodný na našu CREW, TSC! Natáčali sme 2 dni počas prijateľného počasíčka. Vo videu sa vám predstaví Nanuk, Keke, Marek, Rišo, RK.

Je smutné, že mestská časť Ťahanovce nemyslí na bezpečnosť a musíme jazdiť na prekážkach ohrozujúcich naše zdravie. Pridal by som k tomu fakt, že na Ťahanovciach býva aktuálny majster Slovenska v skateboardingu. Všade inde si takýchto ľudí vážia a snažia sa im vytvoriť čo najlepšie podmienky, aby sa mohli zdokonaľovať naďalej. Nie, na Ťahanovciach tomu nemôže byť tak, kdeže! Je problém pre mestskú časť kúpiť šrúby, dosky niekoľko preglejok a upraviť to? Stačil by materiál a my by sme si to opravili sami! Navyše znovu do skateparku začali chodiť nové mladé talenty a podľa mňa si nezaslúžia jazdiť na rozbitých a zhnitých prekážkach. To človeka len demotivuje, prečo to nemôže byť v takom stave ako na začiatku jeho existencie, keď tu na Ťahanovciach v tomto parku vyrastala naša CREW?

Určite sa viacerí zhodneme s Ďuriho slovami a sme radi, že aspoň niekomu to nie je ľahostajné, a ak by mal niekto možnosť situáciu vylepšiť nech sa páči, určite by to potešilo mnoho mladých nádejných jazdcov:)



Zdroj: TSC Crew
Foto: Durie production
Video: Durie production