Power magazine TUNING PARTY


Bang.sk

Po minuloročnej úspešnej premiére, sa v nedeľu 26.08.2012 v Rimavskej Sobote opäť uskutoční motoristická show Power magazine Tuning Party.



Jednodňová motoristická show, ako rozlúčka s prázdninami sa bude niesť v duchu nádherných, unikátnych áut a populárnej hudby. Na námestie dorazia upravené vozy s cieľom súťaženia v 9 kategóriach, vrátane kategórie pre domácich účastníkov "TOP of Gemer". Okrem prestavaných automobilov sú do exkluzívneho dejiska vítané i oldtimery, luxusné superšporty a hi-fi extrémy. Najkrajšie ocenené autá sa predstavia v moderovanom tzv. Show&Shine na vyhradenej ploche.

Podvečer sa k slovu dostane disciplína „Light tuning“ s nádhernými svetelnými kreáciami v interiéroch a tiež exteriéroch vyleštených áut. Samozrejme nemôže chýbať ozvučenie
námestia, celodenný hudobný podmaz, kvalitné občerstvenie a ženská krása...

Sprievodné akcie:
Maďarský kaskadér predvedie famóznu motoristickú show v "GULI SMRTI", prvýkrát v regióne predvedie vozidlo "Porno Benz" exkluzívne LOW RIDER SHOW, usporiada sa súťaž merania decibelov výfukov, fotenie modeliek s vybranými vozmi na vyhradenom mieste.

Top atrakcia:
Čerešničkou na torte bude večerné vystúpenie najkontroverznejšieho slovenského rapera
RYTMUSA.

Vstupné: 6€, deti do 10r., ZŤP a dôchodcovia zdarma

Brány Hlavného námestia sa otvárajú o 12.00, kde sa budú kvôli obmedzenej kapacite púšťať VÝLUČNE upravené, luxusné a športové autá, audio show car-y, unikátne veterány a custom bike.

zdroj: powermagazine.sk