Pozvánka: 10. ročník Krompachy Open Session 2016


Bang.sk

Krompachy Open SessionKomunita Krompachy FreeRide Vás pozýva na tradičné 10. otvorenie bikerskej sezóny. Staré známe miesto, rovnaký a tiež už dobre známy čas a kopa nových aj starých bikerov.


KEDY? - 10.4.2016 o 10:00hod


KDE? - PRESNE TU


ČO? - Najväčší a pravdepodobne aj najstarší ILLEGAL BIKERS MEETING na východe Slovenska, známy pod názvom KROMPACHY OPEN SESSION, kde už po desiatykrát oficiálne oslávime a otvoríme bikersku sezónu.


KTO? - každý kto má BIKE v srdci


POPLATOK? - 0,00€
Účastníci neplatia žiadny poplatok, peniaze si však určite prineste, pretože v blízkosti trate na vrchnom parkovisku bude tak ako obvykle stánok s občerstvením a niečim chutným pod zub.


Zaspomínajme si na jazdu Matúša Korytka z otvorenia bike sezóny 2013. Veríme, že si tak ako mnohí z Vás nenechá ujsť tento 10. ročník.


ÚČASŤ NA VLASTNÉ RIZIKO!

ZÁKAZ ZAKLADANIA OHNÍSK!

Prosíme Vás, správajte sa zodpovedne, tolerujte iných, rešpektujte pravidlá bezpečnosti a slušného správania na trati aj mimo nej. Jazdite bezpečne a používajte ochranné prvky (chrániče, prilby...). Nejde o žiadne preteky, takže dbajte na to, aby sa pre každého z nás tento deň skončil dobre a šťastne a aby ste si odniesli len príjemné zážitky.


Možnosť ubytovania: www.penzionplejsy.sk


VIAC INFO na FB podujatí Krompachy Open Session 10 2016

Krompachy Open Session