Pozvánka: Junkride UNDERGROUND JAM 2012


Bang.sk

UNDERGROUND-JAMZnova tu máme upršanú, pochmúrnu zimu a jazdiť vonku sa už takmer vôbec nedá. Našťastie tu máme halu v Šuranoch, v ktorej sa pracuje na nových prekážkach a prípravách na UNDERGROUND JAM, ktorý sa odohrá 8.12.2012 v najundergroundovejšej atmosfére ešte pred koncom sveta. Preto neváhaj a prídi osláviť nové prekážky a zajazdiť jak phán !

Halu v Šuranoch spravuje JUNKRIDE parta v rámci Občianskeho Združenia Šurianski Jazdci. Momentálne v hale stojí nový rádius v menšej lajne a pracuje sa na ďalších prekážkach a foampite. Hala je otvorená takmer denne a jazdenie si tu pochvaľuje veľa riderov. Po sérii dvoch veľkých INDOOR JAMov a Summer bike JAMu sme sa rozhodli spustiť sériu akcii pod názvom Junkride UNDERGROUND JAM.

Na rozdiel od komerčnejších akcii je tentokrát cieľom akcie vytvoriť tú pravú undergroundovú bike atmosféru a donútiť jazdcov k vyprodukovaniu tých najzbesilejších trikov. Celé toto undergroundové peklo zaznamenajú típci z Dead Prod, vďaka čomu sa môžete následne tešiť na kvalitné vidko !

Nový rádius v hale, výška 2m, širka 4m:

UNDERGROUND-JAM

Akcia sa bude konať 8.12.2012, majský kalendár končí 21.12.2012, kedy bude možno koniec sveta takže si nenechajte ujsť možno poslednú akciu v živote! Hahaha…

Kde? : Bike Hala Šurany, Partizánska ulica (info o hale tu : halasurany.junkride.sk)
Kedy? : 8.12.2012 cca od 12:00, hala bude otvorená už od 10:00
Čo?: Bike jam s pravou undergroundovou atmosférou, jamy o vecné ceny od sponzorov
Štartovné?: 2€ (Štartovné je zároveň vstup do haly pre všetkých riderov)

Súťažiť sa bude formou jamov v BMX aj MTB kategóriách na streetových aj parkových prekážkach. Do rytmu bude hrať DJ a bude tu aj stánok JUNKRIDE, kde si budete môcť pozrieť najnovšie veci od bike značiek KINK, BSD, Proper ale tiež aj napríklad slúchadlá Skullcandy, ktoré sú tiež sponzorom akcie a sú aj v našej ponuke.

UNDERGROUND-JAM

Sponzori akcie:
JUNKRIDE - web, crew, e-shop
MONSTER Energy - energy drink
CROPP Town - oblečenie
Skullcandy - slúchadlá
DEAR FRIENDS Clothing - oblečenie
Blackflys - slnečné okuliare
Nadácia Think Big v spolupráci s O2
Mesto Šurany

Mediálni partneri:
DeadProd.
BIKEMAGAZIN
SEWER
BANG

Udalosť pre toto podujatie je aj na FACEBOOKU
Aktuálne informácie o hale nájdete na webovej stránke OZ Šurianski jazdci alebo na Fanpage Hala Šurany.

Akcia teda prebehne v undergroundovom RIDERS duchu, sponzorov je dosť, takže najlepší sa majú na čo tešiť, prekážky budú nachystané v TOP stave takže si nenechajte ujsť túto akciu v hale v Šuranoch !

Video z poslednej akcie


Zdroj: junkride.sk