Pozvánka: King Of Europe FINAL SlovakiaRing


Bang.sk

koe final 2012 SR

Už tento víkend sa na okruhu pri Orechovej potôni budú odohrávať boje o titul Kráľa Európskeho Driftu 2012.


 

 

 

 



O tom, čo sa tam bude diať a koho uvidíte sme už písali v predchádzajúcom článku. Medzi dôležité zmeny patrí hlavne zmena profilu trate. Namiesto pôvodného sa pôjde to isté ako jazdili chlapci počas podujatia KODS 2012. Aktuálny profil trate si môžete pozrieť na obrázku pod článkom.

Okrem KOE je program obohatený aj o atraktívne pohárové preteky Vizio Porsche Cup s identickými pretekárskymi špeciálmi Porsche Carrera Cup. Tento seriál sme na našom okruhu v tomto roku privítali už dvakrát a vždy to bolo v boji o prvenstvo veľmi tesné. V júni rozhodla o poradí na stupňoch víťazov jedna tisícina sekundy, v auguste pri Veľkej cene Slovenskej republiky bolo štartové pole obohatené aj o jazdcov Porsche Supercupu. Typický zvuk motorov Porsche nesmie na Slovakia Ringu chýbať ani teraz!

PorscheVizio GT3


 Pre fanúšikov veteránov nebudú chýbať ani preteky vozidiel a motocyklov MM SR Vintage. Rýchle stroje, ktoré kraľovali na okruhoch v šesťdesiatych a sedemdesiatych rokoch minulého storočia. To, že hoci dátumom výroby staršie, no vôbec nie pomalé stroje to ešte vedia, a starí páni svoju rýchlosť a odvahu nestratili, budete môcť vidieť práve na Slovakia Ringu počas tohto víkendu.

A nezabúdajte vidíme sa 6. a 7.10. na Slovakiaring-u.

Ceny vstupeniek v predpredaji:

Sobota:

B tribúna (montovaná) - 5 € s DPH

D tribúna (prírodná) - a 3 € s DPH

Nedeľa: 

B tribúna (montovaná) - 5 € s DPH

D tribúna (prírodná) - a 3 € s DPH

   Predpredaj v sieti Ticketportal - ticketportal.sk   




Pri kúpe akéhokoľvek lístka na podujatie KOE (mobilnú alebo prírodnú tribúnu D) získavate automaticky vstup aj na hlavnú tribúnu a prírodné tribúny E a F a vstup do paddocku.

Nakoľko sa drift KOE bude odohrávať na konci cieľovej rovinky, je najlepší výhľad práve z mobilnej alebo prírodnej tribúny D.

track koe final 2012

 

 

 

Zdroje: kingofeurope.net , slovakiaring.sk , automotorisport.hr