Pozvánka: Motoskijoring a Wintercross v Telgárte


Bang.sk

Motoskijoring Roman SujaKoncom januára je pre Vás pripravené top moto podujatie na snehu. ŠPORTFAN a EMS (-záchranári, ktorí počas väčšiny pretekov MM SR v Countrycrosse a Endure v kalendári 2012 zabezpečovali pretekárom zdravotnú starostlivosť) v spolupráci so Ski Telgárt dňa 26. januára 2013 pre Vás v stredisku Ski Telgárt organizujú preteky v disciplíne MOTOSKIJORING.

Ide o zaujímavé preteky v Motoskijoringu, kde motorkári ťahajú skúsených lyžiarov, v atraktívnych rozjazdách, kde budú napínavé súboje v skupinových štartoch o postup do finále. Boj postupujúcich finalistov v dvoch spoločných finálových jazdách tých najlepších. Potom sa vo Wintercrosse predvedú motorkári bez lyžiarov a nebudú chýbať ani driftujúci pretekári na štvorkolkách.

Počas celej akcii bude vyhrávať fajnová muzika, všetci diváci ktorí sa zastavia na akcii a prídu podporiť jazdcov sa budú môcť zohriať výborným vareným vínkom, prípadne horúcim čajom pri dobre naloženom ohni. Domáci dokonca uvažujú, že v mieste podujatia zorganizujú aj zabíjačku.

l2

Časový harmonogram:
10:00 -11:00 prihlasovanie, jazdcov
11:30 Motoskijoring Rozjazdy A, B prípadne aj C,D a rozjazda o záchranu.
12:30 Motoskijoring finále Top 1 jazda, B jazda, Top 2 jazda
13:30 Wintercross 1 jazda, 2 jazda
14:20 Quad Wintercross 1 jazda a 2 Jazda
15:30 Slávnostné vyhlásenie víťazov

ŠPORTFAN je zárukou kvalitného športového zážitku, dobrej zábavy a nálady v príjemnom prostredí. Tentokrát už aj v zime!!! Takže si všetci v kalendári zaškrtnite dátum 26.1. 2013 a príďte si vychutnať akciu spolu s nami.

Motoskijoring Telgart

TRAŤ:
Dĺžka trate: cca 400 m
Trvanie prejazdu jedného okruhu cca 70 sekúnd s ťahaným Lyžiarom Trvanie prejazdu jedného okruhu cca 50 sekúnd sólo motorkár.
Minimálna šírka:6 m
Prevýšenie: 10m
Povrch trate bude výlučne so snehovým podkladom.

PRIHLÁŠKY
Prihlasovanie bude na mieste v deň podujatia od 10:00 do 11:00.

ŠTARTOVNÉ
Štartovné sa vypláca pri prihlasovaní. Jazdci platia za štartovné 15 € , lyžiari 5€ .

Zdroj: sportfan-lc.sk
Foto: Roman Suja

Galéria