POZVÁNKA: MUSIC FEST SKALICA Extreme sport edition


Bang.sk



Legendárny festival Music fest sa v roku 2014 stane festivalom, na ktorý nikto len tak nezabudne!

V sobotu 28.6 sa otvoria brány Skalice a všetci priaznivci skvelej hudby a predovšetkým extrémnych a šialených športov si prídu na svoje! Počas celého dňa budú prebiehať exibície profesionálnych športovcov.

Exkluzivitu a jedinečnosť získavá Music fest tým, že na jednom mieste uvidia návštevníci (25m) skoky v podání freestyle motocrossu, jedinú mobilnú MAX rampu v strednej Európe, BMX showMTB, SKATE, STUNTRIDERS, WAKEBOARD,  LONGBOARD a veľa ďalšieho…

musicfestskalica_ektor_euro2

Behom celého dňa si budú mocť návštevníci pod dohladom profesionálnych športovcov vyskúšať vybrané druhy športov.

Pred zahájením večerných koncertov vypukne v MAX rampe večerná exibícia pod taktovkou tých najlepších riderov a zároveň legendárny DJ Lucky Boy, ktorý bude všetkých pumpovať na parkete s jeho najlepšími setmi až do rána!

Headlinerom večera nemôže byť nikto iný než legendárna kapela KONTRAFAKT (Rytmus, Ego) so svojím albumom NAVŽDY.  Hneď po nich nastúpia na pódium šíalení a nezastaviteľní chalani z kapely Zoči Voči so svojou show! Ďalšia kapelka, ktorá sa predstaví na Music feste bude Sapare Aude z Holíča. Program sa ešte rozšíri o jednu známu kapleku a djs! Máš sa určite načo tešiť, pretože SKALICA OŽIJE NIE LEN HUDBOU ALE AJ ADRENALÍNOM a zažiješ to čo nikdy!

[youtube x82NXIAh9a0&list=UUi8wq9pSk6nJ5GsmtQ9WnXA&feature=share&index=5]


Zdroj: monster energy