POZVÁNKA: Rally šprint Anička


Bang.sk

logo V nedeľu 19.5.2013 sa uskutoční v poradí druhé podujatie zaradené do motoristického seriálu PD CUP 2013. Trať povedie tradične cez park Anička, je technického charakteru s asfaltovým povrchom, v minulosti bola časťou mestského okruhu na Rally Košice. Podujatie je určené pre širokú verejnosť a svojím spôsobom prispieva k bezpečnosti cestnej premávky. Pozývame všetkých, ktorí si chcú vyskúšať svoje jazdecké schopnosti, vylepšiť ich, alebo si len tak zapretekať na uzatvorenej trati. Prosíme všetkých, ktorí sa plánujú podujatia zúčasnit ako diváci, alebo prídu podporiť svojích favoritov, aby si našli bezpečné miesto v dostatočnej vzdialenosti od trate, zdržiavali sa len v zónach určených pre divákov a riadili sa pokynmi usporiadateľov.


Podujatie sa uskutoční vďaka spolupráci s Mestskou časťou KOŠICE - SEVER, pod záštitou starostu Mariána Gaja. Generálnym partnerom podujatia je firma REMPO METAL s.r.o. Prihlasovanie do suťaže bude spustené 5.5.2013.


Počet prihlásených dosiahol maximum a to 110 posádok. Máte sa na čo tešiť.


Viac informácii Vám prinesieme čoskoro.


Mapa trate  s diváckymi miestami.


mapa


Takže neváhajte a príďte si v nedeľu  19.5.2013 na Aničku užiť slnečný deň plný zaujímavých áut, dynamických výkonov na trati a úžasnú atmosféru.




Zdroj: pdautosport.szm.com