Pozvánka: Red Bull Get on Top 2016


Bang.sk

Už tento víkend, 24.09.2016 sa bude v Porúbke pri Žiline konať comeback legendárneho podujatia. Red Bull Get on Top v nás rozprúdi adrenalín a zanechá nezabudnuteľný zážitok. Máme sa na čo tešiť.


V nekompromisne vertikálnych dueloch sa predstaví 140 statočných jazdcov, nielen zo Slovenska. Výzvu postaviť sa na štart a pokoriť extrémny výjazd už prijal skvelý slovenský dakarista Štefan Svitko, posledný víťaz Red Bull Get on Top z roku 2003, Zlatko Novosád, ale aj Zdeněk Cyprián, ktorý sa prihlásil spolu so svojím synom, Davidom Cypriánom, úspešným mladým pretekárom.


red-bull-get-on-top


Dnes mali jazdci poslednú šancu podať online prihlášku a byť súčasťou jedinečného preteku. Nezúfaj, ak sa online registračka nenaplnila na fullko, možno sa nájde ešte miesto aj pre teba priamo na mieste.



✌️ PRIZE MONEY PRE PRETEKÁROV ✌️



  • 1. pretekár – 900 EUR

  • 2. pretekár – 700 EUR

  • 3. pretekár – 500 EUR

  • 4. pretekár – 300 EUR

  • 5.- 8. pretekár – 100 EUR


 mapa

program-red-bull
Pod kopcom zaparkuje aj legendárna karosa, Red Bull Tour Bus, a na jej streche to rozbalia kapely Billy Barman a Pipes and Pints zo susedných Čiech. Potvrdení sú aj DJ Spin, DJ Ľudko Snovák a after party pod kopcom do polnoci. Vstup na akciu je zadarmo, takže 24. septembra 2016 smer Porúbka pri Žiline a už sa len nechať unášať atmosférou plnou adrenalínu a extrémnych výkonov na trati.

komiks-red-bull

Zdroj: redbull.sk

Galéria