Pozvánka: Sony Xperia Freestyle X-Night 2014


Bang.sk

freestyle MX 1Siedmy ročník Sony Xperia Freestyle X-Night sa uskutoční v sobotu 25. októbra 2014 o 20:00 hodine. Po roku máte možnosť znova vidieť najlepších jazdcov freestyle motokrosu v košickej Steel Aréne. Skvelá elektrizujúca atmosféra a plné hľadisko počas posledného ročníka boli pre organizátorov dostatočným dôvodom, aby sa podujatie opäť konalo pred vďačným publikom na východe republiky.


Rovnako nadšení boli aj jazdci, takže organizátori nemali dôvod meniť miesto konania ďalšieho ročníka, a prisľúbili, že do Košíc opäť dotiahnú svetovú jazdeckú elitu! Každý rok pripravujú niečo nové a unikátne, a nemienia s tým prestať, máte sa na čo tešiť! Sledujte www.fmx.sk


Posledným víťazom Sony Xperia Freestyle X-Night sa v novembri 2013 stal francúzsky jazdec David Rinaldo, ktorý krátko po víťaztve v Steel Aréne sa stal Majstrom Sveta vo Freestle Motocrosse. Vo finálovom súboji 6. ročníka zdolal o jediný bod Austrálčana Roba Adelberga. Tretím na stupňoch víťazov bol český šampión Libor Podmol.


freestyle MX 2

Zdroj: fmx.sk