Pozvánka: Sony Xperia Freestyle X–Night v Bratislave


Bang.sk

Sony-Xperia Freestyle X Night Edgar TorronterasVšetkých fanúšikov motocrossu pozývame na veľkolepú akciu, ktorá sa koná už 3.11. 2012 v Aréne Ondreja Nepelu v Bratislave. Vyrazí Vám dych španielsky magor Edgar E.T. Torronteras! Týpek, ktorý sa naučil jazdiť na motorke skôr ako prvý raz išiel do školy, definitívne potvrdil účasť na adrenalínovej akcii roka - Sony Xperia Freestyle X – Night.

Na tejto skvelej akcii nebude hviezdiť len Torronteras ale aj český šampión Libor Podmolov a slovenský zástupca Branislav Nikšov, ktorí si prídu zaskákať nad hlavami ľudí v aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Vypísané sú prémie v celkovej výške 20 000 eur.

Účasť extrémistu z Barcelony bola ohrozená, kvôli nepríjemnému pádu na X Games v Los Angeles. Našťastie sa stihol z pádu zotaviť a privítame ho aj u nás. Je neuveriteľným showmanom, a priekopíkom extrémneho motocrossu v Európe. Jeho kariéra je ovenčená úspechmi z Red Bull X-Fighters, X-Games či Gladiator Games. Proste sa máme na čo tešiť.

Sony Xperia Freestyle X-Night

Celú akcia budú zaznamenávaná aj GoPro kameramy, vďaka ktorým budú môcť cez Wi-Fi vysielať pre fanúšikov zábery priamo z jazdy jazdcov, z depa a zákulisia arény.

Všetci, ktorí si zakúpia vstupenky na akciu, sa môžu na stránke Sony Xperia Freestyle X-Night na facebooku zapojiť do žrebovania o kameru GoPro HD2 a mobil Sony Xperia. Vstupenky (viac na www.tickeportal.sk) sú v predpredaji za jednotnú cenu 25 eur. Rodiny či partie nadšencov však môžu ušetriť, ak využijú zvýhodnené vstupné Trio a Quatro pre 3 resp. 4-členné skupiny.



Zdroj: topky.sk