Pozvánka: STEFE Big Air v meste 2017


Bang.sk

BAvm16_vecer_foto_designchlorid.comUž vo februári všetkých nadšencov zimných športov čaká jubilejný 10. ročník obľúbenej snowboard a freeski show na kremnickom námestí. Organizátori nenechávajú nič na poslednú chvíľu a kremnické snehové kráľovstvo sa vodne v noci pripravuje na skvelú akciu, ktorá odštartuje už 10. a 11. februára 2017.

Snowboardová časť bude opäť zaradená do slovenského pohára a po prvýkrát nebudú ukrátení ani freeskieri. STEFE Big Air v meste 2017 bude zároveň aj prvým kolom pohára vo freestyle lyžovaní 2017.


Jedinečnosť BAVM spočíva v tom, že ide o prvé a spočiatku aj jediné podujatie svojho druhu nielen na Slovensku, ale aj v Strednej Európe. Organizátori totiž od roku 2006 prinášajú to najlepšie z freeskiingu a snowboardingu z lyžiarskych centier priamo do historického centra mesta. Na akcii nejde len o súperenie jazdcov, ale aj o stret energií jazdcov a divákov, úžasnej atmosfére mesta a v neposlednom rade o ľuďoch, ktorí akciu pomáhajú každoročne realizovať.


BIG AIR Kremnica


 

Ani tento rok nebude chýbať skvelý sprievodný program, môžete sa tešiť na Medial Banana, ktorý prinesú do Kremnice slnko a masívny jamajský vibe. Nebude chýbať ani INEKAFE a samozrejme Jägermeister Afterparty v Akropola Kremnica v ktorej to roztočí Hudba z Marsu, Chiki liki tu-a, spoločná show pánov Vec & Delik, užiteje si aj nakladačku od MALALATA a vítať slnko budete s Džunya G. Máme sa na čo tešiť !


BAvm16_ cezden_foto_dominik_roth (1920x1281)

Sleduj video z úspešného 9. ročníka a nalaď sa s nami na tohtoročnú adrenalínovú show, ktorá sa bude konať už 10. a 11. februára 2017 priamo na Štefánikovom námestí v Kremnici.



Zdroj:facebook

Galéria