Pozvánka: STREET CARS PARKING PRAHA 3.0


Bang.sk

16 STREET CARS PARKING PRAHA 3.0

K letu neodmysliteľne patrí zábava, krásne autá, vôňa benzínu, spálených gúm a sexi baby. To všetko nájdete aj na akcii s názvom STREET CARS PARKING PRAHA. Tretí ročník sa napokon bude konať na novom mieste a  akciu si už tento víkend 9.8. 2014 môžete prísť vychutnať do parku na pražskom ostrove ŠTVANICE, vedľa skateparku. 


Aj tento rok sa akcii zúčastnia len tie najlepšie a najštýlovejšie upravené autá a motorky. Všetci fanúšikovia rýchlych a krásnych áut si prídu určite na svoje.


11 STREET CARS PARKING PRAHA 3.0

 

Jazdci, ktorí sa zúčastnili 1. aj 2. ročníka sú automaticky vítaní. Je potrebné sa však nahlásiť. Cena za miesto pre 1 auto je 100 kč | 5 €.

9 STREET CARS PARKING PRAHA 3.0

Ak Vás akcia zaujala a chceli by ste aj vy nahlásiť svoje street auto, kontaktujte organizátorov na oficiálnej FB fan page.


1 STREET CARS PARKING PRAHA 3.0

Akcia je verejná, takže všetci milovníci krásnych áut ste vítaní. Príďte si spolu s vystavovateľmi užiť skvelú zábavu a pokochať sa na krásnych kúskoch.


19 STREET CARS PARKING PRAHA 3.0

Minulý rok sa akcie zúčastnilo cez 70 street cars. Akciu sprevádzalo krásne slnečné počasie, účastníci si deň užívali naplno. Súťažilo sa formou verejného hlasovania o BEST JAPAN CAR a BEST EURO CAR a meralo sa najnižšie auto zrazu. Organizátori boli maximálne spokojní a aj tento rok sa máme na čo tešiť.


Ako to na akcii vyzeralo minulý rok, máte možnosť vidieť vo videjku


Priebežné informácie máte možnosť sledovať na FB fan page akcie.

Plagát tuning zraz praha 2014

Spracovala: Veronika Takácsová
Zdroj:crownofinsane.cz
Foto: crownofinsane.cz

Galéria