Pozvánka: TUNING SHOW BARDEJOV 2013


Bang.sk

Pozývame vás na prvý ročník akcie s názvom „TUNING SHOW BARDEJOV“, ktorá sa uskutoční v sobotu, 27. júla 2013, na historickom Radničnom námestí v Bardejove. Podujatie naštartuje o 8:00 hod.


tuning show bardejov

Príďte sa ukázať aj so svojimi nablýskanými tátošmi, či už sú to nové alebo historické kúsky, na počte kolies nezáleží. Všetci ste srdečne vítaní. Na námestie sa dostanete z Rhodyho ulice od kruhového objazdu. Za vstup aj s vašim motorovým vozidlom sa platí 5€. Následne vám bude pridelené poradové číslo, dostanete aj nálepku zo zrazu do zbierky a harmonogram programu. Pre ostatných návštevníkov, ktorí sa nezúčastnia súťaže je vstup ZDARMA. Pripravené sú aj kulinárske špeciality z grilu. Organizátori mysleli aj na našich najmenších, pre ktorých prichystali skákací hrad a rôzne hry pod vedením animátora. Okrem silných motorov sa predvedú aj dve bardejovské tanečné skupiny, a to TS FäTTy a TS My Šprti.


Vo večerných hodinách je pripravená spanilá jazda mestom, po ktorej bude nasledovať vystúpenie Bardejovskej skupiny „NIEČO NAVYŠE“ a taktiež Bardejovského rapperaKEXA“. O poriadnu hudbu a zábavu sa až do skončenia akcie postará dvojica DJ-ovDanny White a ´S´ Master.


Bardejovské námestie na ktorom sa odohrá celá Tuning Show
námestie bardejov

Súťažiaci aj diváci sa môžu tešiť na tieto disciplíny:

• Show & Shine, kde bude vyhodnotených 10 najkrajších áut zrazu
• Light Tuning alebo súťaž o najlepšie vysvietené auto
• Najstaršie auto – cena pre najstarší veterán, ktorý dorazí na zraz
• Najhlučnejší výfuk – kategória autá a kategória motorky
• Meranie hudby alebo akustického tlaku – rozdelenie na 3 kategórie a to SPL1, SPL2 a SPL3+
harmonogram tuning show Bardejov

Text spracovala: Danka Kopernická
Foto: Facebook