Pozvánka: Tuning Show Rozhanovce 2014


Bang.sk

Tuning zraz Rozhanovce plagát 2014

Aj tento rok sa 16. augusta 2014 otvoria bráni letiska v Rozhanovciach a prejdu nimi všetci motošportový nadšenci. Organizátori si pre vás pripravili už tretí ročník Tuningového Zrazu na ktorý pozývajú všetkých tunerov, šprinterov a fanúšikov motošportu. Môžeme sa tešiť na bohatý program, ktorý odštartuje otvorením letiska o 10:00 hod. Vytrvalci, ktorí ostanú až do konca budú svedkami aj Flame Show a vyhlásenia tohtoročnej MISS Tuning Show. Máme sa na čo tešiť.


Tuning zraz Rozhanovce 6 2014

Program Tuning show Rozhanovce:


SOBOTA


10:00 Otvorenie letiska pre verejnosť
11:00 1.merané šprinty na 200m
Gumovanie
Rôzne divácke súťaže (hod pneu do dialky, šprint na 20m, držanie disku na čas, preťahovanie lanom, autoquiz)
16:00 Vyhlásenie výsledkov šprintov na 200m + fotenie víťazov
Prezentácia Tuning scény na letisku
18:00 Vyhlásenie víťazov a fotenie víťazov Tuning scény + najnižšie auto zrazu + Top Wheels + Best of Best (leštenka) + Audio meranie + najhlučnejší výfuk
Miss TZR 2014( vyhlásenie 3 finalistiek)
21:00 Light show + Flame show
22:00 Cassovia Customs Grill afterparty


Tuning zraz Rozhanovce 8 2014 Tuning zraz Rozhanovce 2 2014

NEDEĽA


8:00 - 9:30 Registrácia na jazdu zručnosti
Prehliadka trate
10:00 Štart 1.jazda zručnosti
15:00 Vyhlásenie ľééledkov
16:00 Uzavretie letiska pre verejnosť


Tuning zraz Rozhanovce 2014 Tuning zraz Rozhanovce 7 2014

Počas celej akcie vás bude sprevádzať moderátor Matúš "Maty" Dugas.


Tuning zraz Rozhanovce - Matúš Dugas 2014

Základné INFO:


INFOSTÁNOK :


V mieste podujatia nájdete info stánok, kde sa dozviete všetky potrebné informácie.


PRVÁ POMOC :


V areáli podujatia bude mať svoje stanovisko služba prvej pomoci . Svoje stanovisko budú mať viditeľne označené. V prípade akýchkoľvek zdravotných komplikácií, úrazov a ochorení ich bezodkladne vyhľadajte. Žiadame Vás, aby ste nezneužívali služby zdravotníkov v neodôvodnených prípadoch.


PARKOVANIE :


Parkovanie áut je povolené len na vyhradených miestach. Organizátor nezodpovedá za prípadnú krádež alebo poškodenie automobilov a predmetov v nich odložených.


Tuning zraz Rozhanovce 10 2014


SBS :


Návštevníci súhlasia s vykonaním osobnej prehliadky bezpečnostnou službou pri vstupe do areálu a kedykoľvek v areáli počas trvania podujatia organizátorom poverenou osobou alebo organizátorom poverenou súkromnou bezpečnostnou službou (ďalej len SBS).


STRATY A NÁLEZY :


Odporúčame nenosiť na podujatie cenné predmety, ktoré na podujatí nepotrebujete, predídete tým problémom. V prípade straty alebo nálezu sa prosím obráťte na personál. Za odcudzené a stratené veci organizátori nezodpovedajú.


Tuning zraz Rozhanovce 4 2014


CAMPING


Areál je vybavený sociálnymi zariadeniami a pitnou vodou. Stanovanie na parkovisku a mimo vyhradených priestorov je zakázané, takto postavené stany budú zbalené aj s príslušenstvom. V prípade požiaru kontaktujte usporiadateľov. Ak vyhadzujete odpad, snažte sa použiť najbližší smetiak, prípadne zanechať po sebe odpad zabalený v igelitových vreciach. Za bezpečnosť vecí v stanovom tábore usporiadatelia nezodpovedajú, preto odporúčame nenechávať v stanoch cenné veci. Do stanového tábora je zákaz vstupu s autom, použite vyznačené parkoviská. Riaďte sa pokynmi organizátorov.


Plagát tuning show Rozhanovce 2014


Viac foto z minulého roka nájdete na našom FB fan page.


Spracovala: Veronika Takácsová
Foto: Bang Media

Galéria