Pozvánka: Tvrďák - Máš na to, víťazstvom je prekonať sa


Bang.sk

tvrdakPosledná aprílová sobota v Košiciach sa bude niesť v znamení prekonávania prekážok a samého seba. Tím mladých ľudí si aj v roku 2016 pre Vás pripravili sériu akcií pod názvom Tvrďák. Posledné roky si takýto typ pretekov získal veľa fanúšikov a účasť na nich sa neustále zvyšuje. Ak si aj ty chceš otestovať svoju vytrvalosť, fyzické zručnosti a posilniť vieru v samého seba, príď sa do strediska Kavečany popasovať s ťažkými prekážkami a dokáž si, že aj ty máš na to dôjsť do cieľa.


Čaká ťa 5 km trať s min. 15 prekážkami, ktoré ťa preveria po každej stránke. Máš sa možnosť rozhodnúť, či odštartuješ na čas, alebo si Tvrďák chceš len vyskúšať a čas za ktorý to zvládneš, pre teba prioritou nieje. Pre tých, ktorým samotný pretek nebude stačiť si organizátori pripravili ďalšie disciplíny pod názvom tvrdé hry, medzi ktoré zaradili napr. ťahanie auta, zhyby a pod. Čiže ak dorazíš do cieľa a budeš mať chuť si ešte zasúťažiť, budeš mať k dispozícii ďalšie disciplíny.




Ak nie si ešte regnutý a máš chuť stráviť sobotu aktívne, neváhaj a príď si užiť Tvrďák v stredisku Kavečany. Registrovať sa môžeš aj na mieste (35 eur).

trvdák Košice 2016

Foto: Pavol Pablo Hán
Viac info nájdete na oficiálnej stránke akcie.