Pozvánka: XAVAX EUROPE STARS SUPERCROSS TOURNAMENT v Košiciach !


Bang.sk

Navrh bilboard_Supercross_novaPo prvýkrát sa na Slovenku predstaví dychvyrážajúca disciplína na dvoch kolesách – SUPERCROSS ! Veľkej popularite sa teší najmä v USA, ale v sobotu, 7.2.2015, ho prídu do Steel Arény v Košiciach predstaviť poprední jazdci Európskej ale aj svetovej motocrossovej scény ako napríklad Filip Neugebauer (CZ) - 4-násobný majster Nemecka a Čiech v motocrosse, Florent Richier,  3 - násobný víťaz nemeckého šampionátu Supercross Masters, ale aj Kade Walker (CAN), Joan Cros (ESP), Martin Michek (CZ), Kornel Németh (HU) a veľa ďalších zaujímavých mien.


Tešiť sa môžete na skvelú šou plnú adrenalínu, spáleného benzínu, krásnych „monster girls“ ale najmä na neúprosný súboj 16-tich jazdcov na trati. Head to head – Jeden na jedného, kde aj najmenšia chyba bude znamenať vypadnutie a stratu šance získať 3500 EUR za víťazstvo. Trojhodinová zábava pretkaná sprievodným programom a tými najkvalitnejšími skokmi, vlnami a roletami, bude to pravé zahriatie počas februárovej noci. Nenechajte si to ujsť! Supercross po prvýkrát na Slovensku, po prvýkrát v Košiciach! 7. Februára sa vidíme v košickej Steel Aréne !


Lístky na  XAVAX EUROPE STARS SUPERCROSS TOURNAMENT v predaji od 1.12.2014 v sieti ticketportál, na webovej stránke www.supercross.sk alebo priamo v pokladni Steel Arény Košice.


Cena lístka je od 15 eur (cena sa pohybuje v závislosti od vybraných sektorov). Platiť budú aj skupinové a rodinné zľavy. Viac info na www.ticketportal.sk


Navrh bilboard_Supercross_nova

Zdroj: Radka Mazáková