Pozvánka: Zatváračka bike sezóny Spišské Vlachy


Bang.sk

zatvaracka bike sezony spiske vlachyTakže Mayovia možno v niečom mali pravdu a tento rok aj sezóna ubehla neskutočne rýchlo. No teraz nám už ostáva len dúfať, že aj pre nich platí staré známe „ Mýliť sa je ľudské “ a my môžeme v kľude na dvoch kolesách, nohách a poniektorý aj po štyroch privítať nový rok s novou sezónou. Ale nepredbiehajme udalosti, veď dovtedy ubehne ešte nejaký ten piatok či sviatok. A teda ako všetko začína musí to aj zákonite skončiť, tak prečo si koniec roka nespestriť nejakým tým pojazdom.

Sezóna je zväčša natrieskaná pretekmi a kadejakými eventmy. Počas nich si sem tam niekto stihne odbehnúť aj na traumatológiu, či chirurgiu a má možnosť porovnať čo sa na nich zmenilo oproti predchádzajúcim rokom. A práve preto, aby sme mali čaš trochu aj na oddych a okrem biku dať do laty aj seba, zvolili sme si dátum 27. októbra, v podstate asi tak na koniec jesene.

Minulého roku nám vyšlo vynikajúce počasie začiatkom novembra a tohto roku ... radšej sa necháme prekvapiť. Ako to aj poznám tak vždy sa nájde niekto kto bude stále nadávať že už je to neskoro, alebo že už bude zima. No a ?? Veď nech nám aj nasneží. Kto chce tak bude jazdiť stále a nič ho nezastaví. Tak teda ak máte bicykel je to miesto kde musíte byť a ak ho náhodou aj nemáte tak to je miesto kde budete chcieť byť.

Takže všetci povinne si v kalendári zaškrtnúť dátum 27.10. 2012 – Spišské Vlachy rekreačná oblasť Zahura alebo aj Zahurawood. A o 10:00 sa všetci vidíme pri prvom rybníku. Tešíme sa na Vás.

zatvaracka bike sezony spisske vlachy

Autor: Miloš Řepa
Viac info na FB.