RED BULL DODGEBALL 2012 - VYBÍJANÁ JE SPÄŤ !


Bang.sk

titulka dodgeballMáte jedinečnú možnosť stať sa univerzitným šampiónom vo vybíjanej ! Stačí dať dokopy partiu kamarátov, natrénovať si presnú ranu, poriadne sa štýlovo nahodiť a získate víťazstvo práve vy ! Ak si neuspel v prvom ročníku v roku 2010, keď sa loptou ohadzovalo 1782 študentov, teraz máš ďalšiu jedinečnú príležitosť...

Vybíjanú si každý pamätá, ako tú najakčnejšiu hru počas rokov základnej školy. Všetci si užili veľa zábavy a vyrovnali si účty podľa pravidiel. I keď sa od tých čias veľa zmenilo, vybíjaná je stále rovnaká zábava. Poďte si v nej zasúťažiť na Red Bull Dodgeball2!



Ide o Československé univerzitné majstrovstvá vo vybíjanej. Uskutočnia sa už čoskoro v priebehu novembra a decembra. Celkovo sa odohrá 15 kvalifikačných turnajov a to vo vybraných mestách na Slovensku a Česku. Veľkolepé finále sa uskutoční 7. decembra v pražskom Tyršovom dome, kde si pätnásť šampiónov zmeria sily v záverečnom medzinárodnom súboji.

titulka dodgeball

Hodnotiť sa samozrejme bude aj kreativita tímov a ich štýlové dresové prevedenie. Víťazný tím, čaká nielen nehynúca česť a sláva, ale aj hodnotné a štýlové ceny za jedinečný športový výkon. Na svoje si prídu športovci, ktorí urobia všetko preto, aby sa dostali do finále, pozéri, čo budú stredobodom pozornosti, alebo len recesisti, čo prišli za poriadnou porciou zábavy.

A pretože už nie sme deti, hra bude trochu okorenená – vyhýbať sa v nej budete dvom loptám naraz!

plagat red bull dodgeball

Registráciu a viac info nájdeš TU

Zdroj: redbull.sk