RED BULL GET ON TOP JE SPÄŤ AJ V ROKU 2017


Bang.sk

ParticipantsDvesto jazdcov. Dlhšia a náročnejšia trať. To sa rovná iba jedinému - dvojnásobku akcie na Red Bull Get on Top 2017!

Víkend od 15. do 16. septembra 2017 bude patriť nekompromisnému vertikálnemu duelu na dvoch kolesách. Komu pri slovách dobrodružstvo, adrenalín a výzva začína srdce biť rýchlejšie ako zvyčajne, ten by nemal obísť registráciu na www.redbull.sk/getontop. Legenda je späť a do Porúbky zvoláva jazdcov zo všetkých kútov Slovenska a sveta.


Kto by sa nechcel stať kráľom či kráľovnou nekompromisných pretekov, aké nikde inde na svete nenájdete? Netreba váhať ani čakať! Registrácia na Red Bull Get on Top je otvorená od 3. júla 2017 a do vyraďovacích duelov sa dostane rovných 200 jazdcov. Akcia opäť mieri do Porúbky pri Žiline. Na miesto, kde sa to všetko v roku 2001 začalo a minulý rok po dlhej pauze vo veľkom štýle a s ešte väčším rachotom motorov vrátilo.


Na štarte sú znova vítaní všetci statoční, s cross alebo enduro motorkou, bez rozdielu kubatúr a tried. V dueloch pôjde o rýchlosť, ale rozhodne aj technika, či taktika. Skúsenosti z minulého ročníka nebudú na škodu, ale to ešte nič neznamená. Kopec je síce stále rovnako strmý, ale trať bude tento rok dlhšia, prekážky náročnejšie a konkurencia odhodlanejšia.

Participants perform at the Red Bull Get on Top in Porubka pri Ziline, Slovakia on September 16, 2016

Minulý rok sa prepisovala história. Nepokorený kopec v Porúbke sa konečne podarilo zdolať. Vo veľmi tvrdej konkurencii obsadil prvé miesto slovenský jazdec, Thomas Hostinský, za ktorým v tesnom závese ostali českí účastníci - David Cyprián na druhom mieste a Patrik Markvart tretí. Víťazkou ženskej kategórie sa stala Katarína Juríčková, Karin Hostinská obsadila druhé miesto.


Pripravte sa na celé dva dni nabité akciou, unikátnu trať, zradné prekážky, napínavé súboje a veľké víťazstvá. September patrí nekompromisne vertikálnemu duelu, Red Bull Get on Top 2017.


Jan Kasl - Red Bull Media House



Zdroj: redbull.sk